22.11.11

Huivi haussa

Minulla on ollut jo jonkin aikaa uusi huivi etsinnässä. Lempihuivini on leokuvioinen iso huivi hm:lta, mutta valitettavasti se alkaa olla jo nähnyt parhaat päivänsä. Yllättävän hyvin se on kestänyt ottaen huomioon, että se on sentään kiertänyt maailman ympäri, käynyt läpi lukemattomia pesuja ja en ole yhtään varonut sen käytössä. Se on vielä ihan käyttökelpoinen, mutta silti etsinnässä on sille arvoisensa seuraaja.
1. Artemis Wragge 2. Alexander McQueen 3. We are Owls
Ylläolevat huivit ovat sen tyylisiä, joita etsin. Ehdottomasti tärkeintä on iso koko. En oikein välitä huiveista, jotka saa ehkä kerran hätäseen kietaistua kaulan ympärille tai ovat todella kapeita. Tykkään että siihen voi kietoutua ja tarvittaessa ehkä käyttää jopa peittona. Toinen vaatimus hakemalleni huiville on se että se on ohut tai ainakin suht ohut. Värin suhteen ei ole mitään tiettyjä vaatimuksia. Toisaalta haluaisin jonkun beigen/neutraalin sävyisen huivin, osa minusta taas haluaisi jotain hyvin värikästä. Plussaa on myöskin se, jos huivi aukilevitettynä muodostaa jonkin kuvan.


Tässä net-a-porterin sivuilta lainaamassani kuvassa näkyy minkätyyppistä huivia olen etsimässä. Se on sama We are owls'in huivi kuin mikä on ensimmäisessä kollaasissa. Tykkään tuosta huivista todella paljon!

1. & 2. Matthew Williamson 3. Bindya 4.Country Road 5. Salvatore Ferragamo 6. & 7. Zara 8. Roberto Cavalli
Mikä siinä muuten on, että netistä löytää helposti kivoja huiveja, mutta sitten kun kiertelee kauppoja niitä kivoja ei näy missään! Zarankin huivit olen katsonut läpi vaikka miten monesti, mutta mitään vastaavaa ei ole tullut vastaan. Nuokin huivit ovat Ruotsin sivuilta, koska Australialle ei ilmeisesti ole vielä ehditty luoma omia. Country Roadin silkkihuivia olen käynyt sovittelemassa ja vaikka tykkään siitä miltä se näyttää luonnossakin, huomasin valitettavasti että muuten se ei väreiltään oikein sopinut minulle. Mutta ehkäpä se ihana huivi tulee vastaan myöhemmin.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)