6.6.14

Cannon Beach

Lähdimme puolenpäivän jälkeen Port Angelesista kohti Porlandia ja matkalla kävimme Cannon Beachilla, koska "se on se ranta, joka teidän on aivan pakko nähdä kun liikutte siellä päin". Kun olimme kuulleet tuon pariltakin eri henkilöltä, eihän sitä enää voinut jättää välistä. Saavuimme sinne kuuden jälkeen illalla kun ilta oli alkanut jo hieman hämärtymään, mutta oli silti edelleen valoista.
Kuuluisan rannasta tekee sen kivimuodostelmat, jotka törröttävät merestä. Tuo eräskin oli todella suuri möhkäle. Maisemat olivat hienoja ja olin rannalla aivan ihastuksissani, mutta silti sanon että Australian Grate Ocean Roadin varrella olevat kivimuodostelmat ovat aivan eri sarjassa. Postaukset niistä TÄSSÄ ja TÄSSÄ. Tiedän, että minun ei pitäisi verrata kaikkea Australiaan, mutta huomaan tekeväni sitä edelleen silti jatkuvasti.

Sää oli aika jännä. Osittain oli täysin utuista, mutta toisaalla taas näkyi jopa palasta taivasta. Pari rohkeaa näin jopa uimassa vaikka meri tuntui jäisenkylmältä.

Kaunis ranta kokonaisuudessaan ja varmasti todella kiva keskikesällä kun meri on lämpöisimmillään.

7 kommenttia:

 1. Oijoi, onpas todella kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hienot maisemat kyllä sielläkin :)
  juu tuo vertailu on kyllä sellaista ettei sille vaan voi mitään, se on automaattista..
  Italiasta lähtiessä tuli verrattua eri asioita Italiaan, no aurinkoinen pilvetön kesä ja ne italialaiset ruuat on kyllä tosi hyviä ja vertaansa vailla ainakin siihen saakka kunnes löytää uusia ihania kohteita, uudelleen ja uudelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, paljon ihanaa olen jo täälläkin ehtinyt nähdä ja varmasti jään kaipaamaan jotain. :) Italia on melkoisen kaunis maa ja voin kuvitella vain millaisen suhteen siihen voi saada jos siellä on viettänyt pidempiäkin aikoja. :)

   Poista
 3. No kyllähän tota nyt biitsiksi voi kutsua! :D Siis tosi hienon näköistä kyllä :) Tykkään tollaisesta matalasta rannasta, jolloin hiekka ja meri ikään kuin sulautuu yhteen... :D Ja aika ihan eri näköiset kivipaadet on kuin Great Ocean Roadilla, noissa on kivasti vihreää kasvustoa, näyttää kuin niissä kasvaisi sammalta! Tai ehkä niissä kasvaakin, kuka tietää, ei ainakaan Norppa! :D Sympaattista on tietenkin, että siellä on myös koirakavereita kävelyllä :)

  Minun Elvis-viikkoni on nyt ohi, joten joudun totuttelemaan taas koirattomaan elämään. Oli kyllä niin kivaa Elviksen kanssa! Onneksi Hesassa odottaa yksi Koala, joten kyllä mä pärjään.. ;) :* Paljon terkkuja neiti Norpalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotain kasveja siellä näytti kasvavan ja hirveästi lokkeja. :) Todella kaunista ja koiria on aina niin ihana katsella rannoilla kun ne niin selvästi nauttivat olostaan nekin. Onneksi se Koala taitaa sentään korvata monta koiraa.. ;) <3

   Poista
  2. No niinhän se taitaa kyllä olla :D <3

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)