4.6.14

Mattaa ja glitteriä

En vain malta olla lakkaamatta nimetöntä erilaiseksi kuin muita kynsiä. Jotenkin kynteni tuntuvat nykyään aina niin tylsiltä jos ne ovat kaikki keskenään identtisiä. Yleensä se nimettömän kynsi kuitenkin yhdistyy väriltään tai teemaltaan muihin kynsiin. Joskus taas sitten vastakohdat viehättävät ja se oli näiden kynsien alkutarina.

Satiininen lakka, jonka päällä mattalakkaus luo jännät himmeät kynnet ja glitterkynsi on taas täynnä säihkettä. Kyllä näillä kynsiä jaksaa taas muutaman päivän katsella.


Lakkoina minulla oli ikivanha kaverilta peritty Gallery Coloursin Shea Shell sävyinen lakka, joka antaa tavallisella päällyslakalla ihanan satiinisen ja kermaisen lopputuloksen. Glitterlakka oli puolestaan Ciatén All Aglow.

Rakastan glitterlakkoja, mutta harvaa asiaa vihaan enempää kuin niiden poistamista! Sen takia käytän nykyään joka kerta niiden kanssa IsaDoran Peel Of Basea. On ihanaa kun on muutaman päivän ajan pitänyt glitterlakkoja kynsissä, ja sitten lakat voi vain kuoria kynsiltä sen sijaan, että alkaa haaveilemaan puuseppäteollisuuteen tarkoitetun hiomakoneen ostamisesta. Jokainen glitterlakkoja käyttävä tietää mitä tarkoitan. Aluslakkana käytän tällä hetkellä Ciatén aluslakkaa ja kynsien matoittamiseen (:D) käytän OPI:n siihen tarkoitettua päällyslakkaa. Minulla on myös vastaava lakka Claire's merkiltä, mutta tuo OPI:n lakka tuo huomattavasti paremman lopputuloksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)