3.6.14

Port Angeles

USA:n reissulla pysähdyimme viehättävässä Port Angelesin pienessä rannikkokaupungissa mieheni sukulaisissa. Onneksi niin sillä muuten olisimme tuskin ikinä osanneet sinne eksyä.
Itse kaupungissa pyörähdimme vain nopeasti, mutta tykkäsin ja erityisesti merellisistä maisemista. Port Anglesiin kulkee myös lautta suoraan Victoriasta, joka on isoin kaupunki Vancouver Islandilla. En pitäisi mahdottomana, että joskus ottaisimme ensin lautan Vancouverista tuolle saarelle ja sitten taas toisen lautan Port Angelesiin.
Drive-through coffee shop
Vancouver Island on niin lähellä, että sen jopa hahmottaa horisontissa. Merta tuijottaessa mittasuhteet tosin helposti hämääntyvät vai mitä sanotte tästä seuraavasta kuvasta, jossa näkyy ihminen rannalla?
Kivointa koko pitkässä viikonlopussa oli kuitenkin sukulointi. Tutustuin todella mukaviin ja mahtaviin ihmisiin, nautin hyvästä ruuasta, teimme pyöräreissun ja pääsin jopa saunaan, ihan oikeaan sellaiseen eikä mihinkään amerikkalaiseen kuivaversioon.

Todella viehättävä paikka Washingtonin osavaltiossa 
ja olen iloinen, että teimme sinne retken.

6 kommenttia:

 1. Aivan upean näköinen paikka!! Mahtavia maisemia! Ja ihana riippumatto terassilla :) Norppa tykkää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kaunista. :) Näyttää kuvassa riiippumatolta, mutta siinä oli kaksi sellaista ilmassa roikkuvaa tuolia, joten maiseman saa jakaa yhdessä. :)

   Poista
  2. Oi miten kivat tuolit!!!! :)

   Poista
 2. Oi, tosi hienoja kuvia. Maisemat näyttää upeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Maisemat olivat todella upeita ja varsinkin kun tykkään merestä todella paljon. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)