30.6.14

Canada Day nail inspiration

Tiistaina on Kanadapäivä ja haluaisin sitä varten tehdä jotkin teemanmukaiset kynnet. Hain pinterestistä hieman inspiraatiota ja löysin kivoja ideoita. Haluaisin mahduttaa vaahteranlehden kynsiini vaikka pelkään, että minun taidoillani ja siitä tulee pelkkä epämuodotustunut punainen möykky.. Tosin eiköhän se ole helppo arvata ainakin mitä sen tulisi esittää. ;) Kynteni ovat nyt aika hyvänpituiset ja toivon, ettei mikään niistä katkeaisi ennen kuin aikaisintaan keskiviikkona jos niiden on pakko katketa.

Koska kyseessä ovat teemakynnet ja periaatteessa vain yhden päivän ajaksi tarkoitetut, haluan että ne ovat oikeasti vähän erikoiset. Kaikki kokopunaiset tai vastaavat "peruskynnet" ovat siis liian tylsiä ja poissuljettuja vaihtoehtoja.
Onko teillä suosikkeja tai mitään kivoja ideoita? :)

4 kommenttia:

 1. Noi tommoset polka dots -kynnet ois aivan ihanat varsinkin noin, että on punainen tausta ja valkoiset pallot (varmasti olisi nätti myös toisinpäin) ja myös tykkäisin ns. Mariannekynsistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteistä. :) Minäkin tykkään niistä ideoista, ja ongelmana on ehkä, että haluaisin kaiken kun en osaa päättää. Olisivatko nuo ihan ylhäällä keskellä olevat liian villit? :D

   Onneksi täällä on nyt vasta aamu ja illalla pitäisi tehdä päätös. :) Tiistai eli Canada Day onkin sitten vapaa ja ohjelmassa ei muuta kuin yhdet jotkin kuulemma aika isot bileet.

   Poista
 2. Vautsi!! Musta noi kaikki on aivan ihania <3 Tulee vähän semmoinne jouluinenkin meininki mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä jotenkin myös vähän jouluisia. :D Väsään tässä omiani paraikaa ja on pieniä katastrofin aineksia ilmassa :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)