2.6.14

InstaMay

Päätin taas koota osan toukokuun instagram kuvista tänne blogiin. Aloitetaan kepeästi asustekuvilla. Niistä on aina kiva ottaa kuvia sillä ne saa kuvattua niin helposti ja monesti otan niitä kun tylsyyksissäni odotan jotain. Ehkä sen takia parikin kuvaa kelloista.. ;)
Kynnet ovat toinen kohde, joista tykkään ottaa kuvia ja seurailen myös itse instagramissa montaa, jotka aina postailevat kuvia kynsistään. Tykkään todella paljon tämän kevään yhdestä suurimmasta kynsitrendistä eli valkoisista kynsistä. En silti malttanut olla lisäämättä paria sydäntä nimettomään. Myös neonvärit ovat olleet suosiossa ja minäkin lakkasin neonpinkit kynnet. Lakka oli Claire's merkkistä ja maailman surkeinta koostumukseltaan, mutta ihan kiva lopputulos silti. Muutama päivä myöhemmin lakkasin samat kynnet mattapäällyslakalla.

Vielä ennen kolmatta erää jääkiekon Suomi-Venäjä kultaottelussa yritin tsempata, että kyllä se leijonan koura vielä kouraisee.. noh.. hopea on ihan hyvä tulos silti. Ei suomenlippu ja kultakynnet tällä kertaa auttaneet.
Eläimet ovat myös lähellä sydäntäni ja olin erittäin innoissani kun eräs päivä Roy ja Scarlet tulivat jälleen käymään meillä töissä. Ne ovat molemmat niin valloittavia! Scartlet tuntuu yleisesti saavan enemmän huomiota ihmisiltä ja osaa sitä myös itse hakea. Sen vuoksi itse keskityn yleensä enemmän Royhin sillä jokainen ansaitsee tuntea olonsa erityiseksi. Sateisten päivien aikana meille myös ilmaantuu aina muutama etana jostain. Niillä on kaikilla upeat kuoret ja niitä on kiva katsella, mutta onneksi määrä on aina pysynyt 1-2 sillä ei olisi kiva jos niitä olisi kymmenittäin kuten joskus kauhutarinoissa kuulee.
Toukokuussa pidin erään kaverin kanssa Twilight leffamaratonia pariinkiin otteeseen. Selvisi myös, että eräs työkaverini on armoton twilightfani ja hän liittyi toiseen leffailtaan. Olen lukenut kaikki kirjat, mutta elokuvista olin nähnyt ainoastaan ensimmäisen ja oli kivaa nähdä kaikki nyt viikon sisällä.

Kävin äänestämässä europarlamenttivaaleissa vaikka valitettavasti ehdokkaani ei mennyt läpi. Kävin myös kirjakerhossa sekä elokuvissa. Godzilla leffa oli ihan oikeasti todella hyvä, ainakin lajityypissään. Voin suositella. :) Eilen taas kävin lenkkeilemässä eräässä puistossa. Siellä oli todella paljon ihania reittejä, joista suurimmalla osalla sain mennä aivan yksin. Välillä oli melkein satumainen olo varsinkin kun puut ja oksat muodostivat kauniin holvikaarikaton.
Näitä ei varmasti tarvitse selitellä paljoa. Ei varmaan jää epäselväksi, että rakastan valkosipulia ja tuo rypäs kynsiä oli taivaallisen hyvää. Onneksi meillä molemmat tykkäävät valkosipulista.. ;)
Muutama kuva tuli myös napattua USA:n reissulla. Shoppailua, Port Angeles, minä, Cannon Beach sekä Portland.
Loppuun vielä muutama sekalainen kuva. Eräs päivä käytin silmämeikissä naked palettia, vihreää kajalia sekä benefitin mustaa ripsaria. Robson Street on yksi Vancouverin pääshoppailukaduista ja siellä on myös kivoja ravintoloita, joissa osassa kivoja ulkoterasseja. Minä ja jättipuu. Viimeisimpänä upea puinen katto Richmond Olympic Oval urheilukeskuksessa. Kivaa kun suunnittelussa ei aina valita sitä tylsintä ja halvinta vaihtoehtoa.


Siinä toukokuuni :)

2 kommenttia:

  1. Hihihi, mä niin jo kuulen sun äänen mitä tekisit, kun teit ton Leijonan koura -poseerauksen! :D <3 Oot siinä niin itsesi näköinen :) :) Tuli myös mieleen tuosta valkosipulista, kun tehtiin teillä Melbournessa ruokaa, ja sua itketti kun en antanut sun laittaa meidän munakoisopataan miljoonaa valkosipulinkynttä :D Tuli siitä kuitenkin hyvää pataa! Ehdottomaksi suosikiksi nousee kuitenkin Roy ja Scarlet. Arvaan jo kuvasta, kumpi on kumpi - onko Roy tuo (Ranskan?)bulldog? Minusta on ihanaa, että pidät huolta siitä, että myös hän saa huomiota ja tuntea itsensä erityiseksi :) Sä olet niin ajattelevainen <3

    SIlloin kun me käytiin Vancouverisssa, niin Robson Streetille oltiin avaamassa VS-liikettä, mutta ei ihan ollut vielä valmiina avattavaksi. Nyt se on varmaankin jo täydessä tohinassa? :)

    Tosi kivoja kuvia! Ennen kaikkea siksi, että niistä hehkuu se että sulla on ollut siellä kivoja juttuja! :) Paljon haleja Norpalta!! <3 :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roy on tuo sinipantainen mopsi! :D <3 Hän oli hiljattain myös kalliissa leikkauksessa ja kärsii kilpirauhasen vajaatoiminnasta, mutta nyt on suunta ylöspäin. Aivan valloittava koira. <3 Victoria's Secret on jo auki ja sielä on myös muita mielenkiintoisia liikkeitä kuten Club Monaco sekä Aritzia. :)

      Harvoin toivon, että kesä menisi nopeasti, mutta nyt odotan jo kovasti elokuuta koska minulla on niin paljon kaikkia kivoja suunnitelmia lomalle! Myös suunnitelmia sinulle ja minulle! <3 :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)