19.6.14

Gradient Nails

Eilen illalla töpöttelin itselleni liukuvärjätyt kynnet. Meinasin tehdä itselleni sellaiset jo toissa iltana, mutta sitten iski laiskuus ja väsymys, ja päädyin ihan yksivärisiin valkoisiin kynsiin. Se alkoi kuitenkin kaduttaa todella pian kun näin Camillan kynnet hänen instagramissaan. Omat kynteni näyttivät niin tylsiltä. Eilen tilanne oli siis sitten pakko korjata ja onneksi valkoinen toimi hyvänä pohjana liukuväreille.
Päädyin persikan ja pinkin yhdistelmään, koska halusin jotain kesäistä ja sellaiset nämä kynnet mielestäni ovatkin. Lakkoina minulla oli Maybellinen Color Show sarjan Pretty in Peach ja Layla Cosmeticsin The Pink Fluo.
Kivaa juhannusta kaikille! 
Kuulin, että Suomessa se on melko kylmä ja sateinen, mutta juhannus on silti aina juhannus. :) Minulla ei ole yhtään juhannustunnelmaa mikä ei ole kovin yllättävää sillä täällähän sitä ei juhlita. Huomenna olemme kuitenkin menossa suomalaisten ystäviemme luo paistamaan makkaraa ja ehkä maistelemaan hieman skumppaa, joten eiköhän se juhannusmieliala silloin löydy. :) Scandinavian Centerissä on myös jotain juhannusohjelmaa lauantaina ja sunnuntaina, jossa varmaan pyörähdämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)