25.6.14

Vous va bien...

Ostin yhden pitkäaikaisen suosikkimeikkituotteeni ja muutaman muun jutun, joita olen halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. Tuotteet ovat Urban Decayn meikinkiinnityssuihke ja shimmeröivä luomivärinpohjustin, Narsin poskipuna ja aurinkopuuteri combo, The Balmin poskipuna,  Lancómen ripsiväri sekä The Beautyblender meikkivoidesieni.
Erityisen iloinen olen tuosta Narsin yhdistelmäpakkauksesta sillä molemmat tuotteet ovat olleet suorastaan kulttimaineessa meikkipiireissä. En ole aikaisemmin raaskinut niitä ostaa sillä ne ovat melko hinnakkaita ja minulta löytyy jo ennestään vastaavia tuotteita muilta merkeiltä. Nyt nuo kaksi sävyä on kuitenkin yhdistetty yhteen pieneen söpöön pakkaukseen. Aion tulevaisuudessa pakata sen mukaan ainakin matkoilleni sillä nykyään raahaan mukana erillisiä kämmenenikokoisia tuotteita. Vielä kun mukaan olisi liitetty samankokoinen nappi jotain tummaa täysin mattaa varjostustuotetta olisi paletti aivan täydellinen matkusteluuni.
Toinen poskipunaostokseni on tilaisuus tekee varkaan -sarjaa. The Balmilla on paljon kivoja tuotteita vaikka merkki onkin tuntemattomampi Suomessa ja sitä ei edes tietääkseni saa ostettua sieltä. Heidän tunnetuin tuotteensa on varmaan the Bahama Mama aurinkopuuteri. Nyt viikolla huomasin, että eräässä myyntipisteessä oli monia merkin tuotteita laitettu alennukseen ja nappasin heti yhden poskipunista itselleni sävyssä Toile. Myönnän että rakastuin myös aika paljon jo pelkästään itse pakkaukseen. The Balm käyttää paljon pakkauksissaan peltiä sekä pahvia, mikä tekee tuotteista erottuvat ja hieman erinäköisiä kuin monilla muilla merkeillä. Valitettavasti merkki on myös aika suolainen hinnaltaan ja sen takia en pannutkaan pahakseen poskipunan kylkeen liimattua -50% lappua. ;) Kyseinen poskipuna on ihan huiman pigmenttinen ja koska valitsin myös aika voimakkaan sävyn, saan olla todella varovainen sen levittämisessä ettei tule meikkikatastrofia.

Poskipuna on yksi niistä luottotuotteistani jota käytän melkein päivittäin vaikka skippaisin kaikki muut tuotteet ripsiväriä ja kylmakynää lukuunottamatta. Olen ihonväriltäni hyvin kalpea ja vaikka tykkään vaaleasta ihostani, olen huomannut että pieni annos poskipunaa lisää kivasti lämpöä ja terveyttä kasvoilleni.
Urban Decaylta ostin viimein meikinkiinnityssuihkeen, joka on kiinnostanut minua jo pitkään. Sitä on kolmea erilaista laatua ja vaikutus perustuu kaikissa meikin pinnan lämpötilan alentamiseen. Kuulostaa vähän uskomattomalta mekanismilta ja miten sillä voi saada tuntikausia lisää kestoa meikkiin, mutta olen aikaisemminkin ostanut jotain vielä hatarammin perustein joten miksi en tätäkin.. Kolmesta vaihtoehdosta valitsin de-slickin, joka tähtää erityisesti kiiltoa vastaan.

Panin tuotteen testiin Montrealissa F1 kisoissa ja ainakin ensitesti oli liian kova tuotteelle. En huomannut meikkini kestossa mitään eroa, mutta toisaalta päivä oli todella pitkä, vietin sen kokonaan ulkona suorassa auringossa ja vieläpä hellesäällä. Kokeilin sitä uudelleen eräs päivä viime viikolla ja ainakin silloin kasvoni näyttivät aika kiillottomilta vielä työpäivän jälkeenkin. Ostin tämän lähinnä juhlameikkiin käytettäväksi tai jos tiedän, että minulla on jostain syystä erityisen pitkä päivä jolloin meikin olisi pysyttävä hyvänä aamusta iltaan mahdollisimman vähällä korjailulla.

Toinen Urban Decayn tuote oli Eyeshadow Primer Potion versiossa Sin. Sin eroaa perusversiosta siinä, että sen tulisi tehdä mistä tahansa luomiväristä shimmerinen ja korostaa sitä.  Tätä testailin jo pariin mattaluomiväriini ja se todella toimii. Luulen että kuitenkin käytän tätä jatkossa ihan normaalin pohjustusvoiteen tavoin. Urban Decaylla on myös valikoimissaan Eden niminen luomivärinpohjustaja joka on kuulemma loistava kun haluaa mattasävyjen pysyvän mattaisina tai vähentävän shimmeristen säkenointiä.
Viimeinen ostokseni oli the Beautyblender, jonka ostamista olen myös harkinnut jo pitkään. Netti on pullollaan juttuja ja kuvia kuinka loistavan meikkipohjan sillä saa aikaan verrattuna muihin tapoihin ja tavallisiin meikkisieniin. Käytin vuosia tavallista meikkisientä meikkivoiteen levitykseen ja sen jälkeen käytin jonkin aikaa sutia. Viime vuodet olen kuitenkin käyttänyt levittämiseen sormia sillä siten meikkivoidetta menee vähiten hukkaan ja lisäksi lämpimät sormet auttavat voidetta levittymään nätimmin. Silti ostin tuon ja ihan puhtaasta kokeilunhalusta, kai se on koettava omin silmin. Joka päiväiseen käyttöön en sitä edes harkitse, mutta jos se osoittautuu niin loistavaksi kuin väitetään, niin varmasti se pääsee ainakin juhlameikkieni tekoon.

Ostin myös uuden Lancomen Hypnose ripsivärin.
 Se on vain paras ripsiväri. IKINÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)