27.1.12

Make Up Storen Lipstick sealer

Kerroin yhdessä postauksistani ostaneeni YSL:n kirkkaanpunaisen huulipunan. Se on mielestäni todella ihana ja tuo helposti näyttävyyttä meikkiin. Se kuitenkin kuluu suhteellisen nopeasti varsinkin jos juo tai syö jotakin. Koska se on niin voimakkaan värinen, kyttäsin värin kulumista koko ajan, koska mikään ei näytä huulipunan kanssa tyhmemmältä kuin se, että se on keskeltä kulunut pois, mutta huulien reunoilla väriä yhä riittää.

Ratkaisuksi löysin kuitenkin Make Up Storen Lipstick sealerin, joka kiinnittää värin. Puteli näyttää hieman kynsilakkapullolta ja sitä vain sivellään huulipunan päälle. Oikeasti se on väritöntä, mutta omani on jo värjääntynyt huulipunasta.


Siinä vielä valmistajan antama tarkempi selvitys tuotteesta:

Luin tuota englanninkielistä tekstiä hyvin tarkkaan ja yllätyin kun huomasin, että sen jälkeen oli sama suomeksi! :D Pakkauksen toisella sivulla lukee, että Made in USA, mutta sen alla lukee, että Distr by: Make Up Store AB, Stocholm, Sweden. Pieni on maailma.

Testasin tuotetta ensimmäistä kertaa kunnolla uutena vuotena ja voin sanoa, että se lunasti lupauksensa. Levitin huulipunan ja sealerin joskun neljän aikaa iltapäivällä ja kun palasin hotellille joskus kahden aikoihin yöllä, oli huulipuna edelleen huulissani hyvänä. Tätä tuotetta voin kyllä suositella muillekin, jotka haluavat huulipunan pysyvän huulissa kauan enkä itse ainakaan huomannut, että tuote olisi mitenkään kuivattanut huulia erityisesti.

14 kommenttia:

  1. Onpa jännä tuote, ihan kuin kynsilakka. :D Jos käyttäisin huulipunaa niin pitäisi varmaan testata.

    Blogissani on sulle haaste, jos et vielä ole sitä tehnyt. :) (..ja vaikka olisitkin niin teepä uudelleen ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen alkanut käyttää huulipunia uudestaan vuosien tauon jälkeen vasta hiljattain ja nykyäänkin useimpina päivinä on pelkästään huulikiiltoa jos sitäkään. :) Kiitos haasteesta, bongasinkin sen jo blogistasi. ;) En ole vielä sitä ehtinyt tehdä, mutta aion ehdottomasti! :)

      Poista
  2. Vaikuttaa toimivalta tuotteelta! Mä käytän niin harvoin huulipunaa, että en ole tiennytkään tuollaisten aineiden olemassaolosta. Make Up Store tosiaan on ruotsalainen yritys. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas! :D En ole oikeastaan ikinä edes ajatellut asiaa, mutta jotenkin olen aina kuvitellut sen pohjois-amerikkalaiseksi.

      Poista
  3. Ihanaa kuulla, että tuommoinen tuote on olemassa! Itse olen vähän väliä lisäilemässä huulipunaa. Välillä tuntuu, kuin se vain haihtuisi jonnekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en tiennyt juuri tuosta kyseisestä tuotteesta, ajattelin vain että pakkohan jokin tuote on oltava siihenkin tarkoitukseen ja heti löytyi. :D En edes muilta merkeiltä ehtinyt kysellä.

      Poista
    2. En tullut edes ajattelleeksi tuollaista tuotetta, vaikka kaikenlaisia luomivärin ja meikin kiinnittäjiä onkin tullut kokeiltua. Täytyy mennä heti huomenna stockalta kyselemään.

      Poista
    3. Minua vähän kiinnostaisi se koko kasvoille suihkittava kiinnittäjä, mutta toisaalta varmaan pärjään hyvin ilmankin. ;)

      Poista
  4. Onpas jännä tuote :D En ole ennen tuollaista nähnytkään, enkä kyllä varmaan kuullutkaan moisesta :P Itse ei huulipunaa tosin tule käytettyä ollenkaan ja kiiltojakin aika harvoin, vaikka niiden käyttämistä voisi toki lisätä että saisi valtavat kiiltovarastot joskus käytettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän ongelmaasi! Ennen muuttoa tyhjensin kaikki laukut, takkien taskut, auton ja kaikki muut paikat ja tuloksena oli lähemmäs 30 löytynyttä huulikiitoa. :D

      Poista
  5. Ooooo mahtavaa! Mä oon halunnut alkaa käyttää huulipunaa, mutta en ole vielä löytänyt haluamaani, kun tahdon ettei se kuivattaisi huulia, mutta pysyisi kuitenkin ettei lähtis heti kun juo jotain tai syö tai niistää nenää (kyllä, en osaa niistää ilman että nenäliina koskee huuliin). Kaikki hoitavat/kosteuttavat huulipunat, tuntuu että ne lähtee heti pois. Eräs kysymys askarruttaa vielä mieltäni: onko tuote KISSproof? :D pussailu on kivaa, hihi :) ketä tahansa nachojen ja kuohuviinintarjoajien ehdotuksiin kesäterassilla en tosin suostuisi, vaan tiedät kyllä...:) viime kesänä oli kaksi terassi-iltaa ylitse muiden, kumpikin omalla tavallaan. Onnellinen molemmista niistä <3
    <3 arvaa kuka!? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah!!! :D Sanoisin, että on kisspfoof, mutta jos menee aivan villiksi niin sitten pitää kyllä välillä lisäillä sekä punaa että sealeria. :D Se oli kyllä mahtava kesä! :D Juuri mietittiin lentoja Suomeen elokuussa.. ;)

      Poista
    2. Hihihi, mahtavaa! :D täytyypä hankkia tuollainen meikkipussiin. Ja siinä vaiheessa jos menee oikein villiksi, niin onko sillä enää sit niin väliäkään ;D hahaha, olenpa kovin kovin hauska, naureskelen täällä omalle nokkeluudelleni.:D Se oli ihana kesä!!!! Ja jeeeeee, kesä on täällä Suomessa jo aivan kohta ja sitten saadaan teidät tänne <3

      Poista
    3. Minäkin nauran sille.. ;) <3 Joo, pian tullaan! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)