13.12.11

Uusia meikkejä

Olen ostanut taas viimeaikoina muutamia uusia meikkejä.


Ensinnäkin olin jo jonkin aikaa pohtinut oikein punaisen huulipunan hankkimista vaihtoehdoksi ainaisille huulikiilloilleni. Myyjälle käytinkin haluamastani sävystä sanaa bold red, mikä mielestäni kuvaa sitä täydellisesti. Merkiksi valitsin YSL:n eniten sen takia, että olen aina ihaillut heidän huulipunahylsyjään. Lisäksi tykkään siitä, että ne ovat niin heijastavia että niitä voi käyttää jopa peilinä huulipunaa levittäessä (tuon sävyn kanssa siinä saakin olla tarkkana).

YSL    01 ROUGE PUR COUTURE

Toinen meikkipakkaus, joka vilahti jo ensimmäisessä kuvassa on San Franciscolaiselta merkiltä nimeltä Benefit. Heidän pakkauksensa ovat mielestäni aina todella erikoisia ja jotenkin hauskoja. Lisäksi olen kuullut paljon kehuja myöskin tuotteiden laadusta. Ostin heiltä pakkauksen nimeltä Finding Mr. Bright. Se sisältää meikkejä joiden tarkoituksena on auttaa korostamaan haluttuja asioita kasvoista.

Benefit    girl meets pearl, posie tint, high beam, erase paste

Nuo kaksi olivat siis jokseenkin suunniteltuja ostoksia, mutta kuten usein käy.. se ei jää siihen! :D

Kävin työpaikkani lähellä olevassa lounasravintolassa ja siellä oli flyereita, joissa mainostettiin lähellä toimistoamme olevan käynnissä Nation ystävämyynti, mikä siis käytännössä tarkoitti sitä että he myivät suoraan varastostaan tavaraa huimilla alennuksilla. Itse kuulin myynnistä vasta sen kolmantena ja viimeisenä päivänä ja silloinkin ehdin sinne vasta neljän jälkeen. Se saattoi toisaalta olla hyväkin asia.. ;) Natio on australialainen kosmetiikkabrändi, joka käyttää tuotteissaan luonnosta saatavia raaka-aineita ja on muutenkin hyvin ekohenkinen.

Natio      Moisturising lip palm vitamin E, Meditate body butter, Mineral Illuminating Powder, Mineral Body Shimmer, Nail colour Romance,  Mineral eyeshadow Golden Sunset, Mineral Bronzer and Enhancer Sunshine, Mineral eyeshadow Almond, Mineral eyeshadow Subtle Glamour, Mineral eyeshadow Soft Day, Angle Brush


Yksi tuote olisi maksanut 6 $ ja 10 tuotetta sai maksamalla 30$ (n. 21€). Lisäksi jos olisi ostanut vielä enemmän tuotteita olisi yksittäishinta tippunut vielä enemmän. Itselläni kuitenkin oli jo vähän miettimistä tuohon 10 tuotteeseen, koska uskon tosiaan että aika moni oli jo loppuunmyyty. Kuitenkin olen tosi tyytyväinen tuohon ryhmään minkä keräsin ja kun jälkeenpäin vähän laskeskelin, olisin joutunut samoista tuotteista maksamaan kaupassa lähemmäs 140 $. Heittivät minulle jopa huulirasvan kaupanpäälle jossa on 30 suojakerroin aurinkoa vastaan. :)

Nyt on väriä millä itseään maalailla.. ;)

7 kommenttia:

  1. Ihania, miten noi ton finding mr brightin jutut toimii?

    Joulupaketti saattaa muuten tulla vähän myöhässä, mutta pitäis tulla kuitenki!

    Elina

    VastaaPoista
  2. Esim. tuota girl meats perlia voi käyttää kuultovoiteen tapaan niissä osin kasvoja missä haluaa, posie tinttiä käytetään poskipäillä tai sitä voi käyttää myös huulilla, high beamia käytetään vähän valokynän tapaan eli poskipäiden aivan korkeimpaan kohtaan, v:n muotoisesti kulmien väliin, amorinkaareen ym. ja sitten tuo erase paste on peitevoide, jota voi käyttää esim. jos on tummat silmänaluset. :)

    Ja meillä voi olla vähän sama juttu teille... ;) <3

    VastaaPoista
  3. No ei ollut kyllä kiskurihinta :D Itse uskon myös pikkuhiljaa siirtyväni luonnonkosmetiikkaan, tällaiset tarjoukset ovat juuri hyvä tapa tutustua siihen kun laadun riski ei ole ihan hirvittävän korkea :)

    VastaaPoista
  4. Apua miten ihania kosmetiikkaostoksia! Ja tosiaan nuo Nation meikit olivat varsinaisia löytöjä, melkein kuin olisit laittanut rahaa säästöpankkiin! ;)

    VastaaPoista
  5. Nirso: Kieltämättä ei hirveästi kirpaissut. Itse en ole kyllä tutustunut varsinaisesti mitä etuja luonnonkosmetiikalla on, mutta hyvältä se silti kuulostaa. ;)

    Viivi: Kiitos. :) Olet niin oikeassa tuon säästöpossun kanssa, se on sanontana aivan totta! ;)

    VastaaPoista
  6. Ihanaa! Olet meikki-idolini!:)
    <3: Norppa

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)