31.1.12

Eroahdistus

Totesin, että mun muutaman viimepäivän olo johtuu varmasti jonkinsortin eroahdistuksesta. Mikään ei ole varsinaisesti huonosti ja en ole surullinen, mutta ei mistään jaksa innostuakaan. Tunnit vain seuraavat toisiaan ja sitä suorittaa niitä samoja rutiineja kuin aina. Käy töissä, käy salilla, tekee ruokaa, nukkuu. Menee eteenpäin, mutta mitään saavuttamatta.

Oli aivan mielettömän ihanaa kun ensin kylässä oli pari todella ihanaa tyttöä ja sen jälkeen olivat omat vanhempani, joita olikin jo ikävä. <3 Heidän lähtönsä jälkeen tuli sellainen kuitenkin tunne, että olisi kiva päästä lomalle Suomeen vaikka vain viikoksi, ja nähdä kaikkia ystäviä, perhettä ja sukua. Lopullisesti takaisin en vielä halua, mutta se hetken loma olisi ihana. On ikävä. Mieheni on tämän ja ensiviikon työmatkalla, ja ehkä näin yksinollessa on omiin ajatuksiinsa helpompi uppoutua, sulkeutua omaan kuplaan.


Olen kyllä kieltämättä ollut aika väsynytkin. Parin viikon jatkuva kiertäminen ympäri kaupunkia ja osavaltiota uuvuuttaa vaikken hetkeäkään vaihtaisi niistä pois. Lisäksi ilmastointikoneemme päätti hajota juuri silloin kun helteet lähentelivät jopa 40 astetta. Voin sanoa, että on ollut aika kuuma ja sen vuoksi en ole öisinkään niin hyvin nukkunut kuin yleensä. Tänään onneksi ilma oli jo viileämpää ja ehkä se korjaajakin saapuu joku päivä..

12 kommenttia:

  1. Voi Mipsukka <3 Ikävä on kova täälläkin ja kauheasti olisi asioita mitä haluais ihan soittaa ja kertoa päivittäin. Tuo olo menee varmasti ohi, tiedän tunteen, mulla se kesti vaan sen koko vaihdon ajan! Sulla on onneksi puoliso matkassa. <3 Kummityttö lähettää pari märkää pusua ja terveiset, että olet tärkeä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Olisi vain niin kivaa jos voisi teleportata itsensä sinne tai vielä pikemminkin teitä tänne! <3

      Hyviä uutisia kuitenkin jo sen verran, että soittivat vuokranvälitysfirmasta ja ilmoittivat että ilmastoinnin korjaaja käy tänään. :)

      Poista
  2. Voi sinuu! Mut eiköhän tuo tunne kuulu asiaan, kyllä se ohi menee. Ja hei, aika menee ihan hujauksessa kesään ja sit pääset tänne ;) Toi kuva on muuten niin ihana! Rutistukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee kyllä ihan hirmu nopeasti! En meinaa uskoa, että olen ollut täällä jo lähes puoli vuotta! Superihanaa kyllä nähdä sitten elokuussa! <3 <3

      Poista
  3. Täällä myös ikävöidään, olet ollut useita kertoja mielessäni ja sit pitää aina mennä katselemaan kuvia ja lukemaan tätä blogia! <3 Toivottavasti ilmastointi tulee kuntoon, niin et ihan sinne läkähdy. Täällä päinvastaiset fiilikset, pakkasta -27, hrrrr.

    Anna xxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te taas tuutte usein mun uniin asti. ;) <3 Ilmastoinnin piti korjaantua tänään, mutta ei se sitten onnistunutkaan. Tänään oli tosin onneksi vain 24, niin kämppä ehti viilentyä hyvin. Yrittäkää pärjäillä siellä pakkasessa! <3

      Poista
  4. Itselläni on joskus samantyyppisiä ajatuksia, mutta onneksi kuitenkin Saksa on niin lähellä Suomea, että tarvittaessa myöskään vaikka viikonloppureissu ei ole ongelma. Australiasta ihan noin vain kuitenkaan lähdetä Suomeen :/ Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sinä ainakin ymmärrät. <3 Tuntuu, että se on tässä Australiassa kaikkein parasta ja huonointa, että se on niin kaukana. Hassua. :)

      Poista
  5. Rakas Mirvaliini! <3 mulla on ollut erityisesti viime aikoina sua ihan kauhea ikävä! Muista, että vaikka ikävä iskeekin, me kaikki ollaan oikeasti ihan lähellä. Välimatka on vain fyysistä. Henkisesti olen ihan siinä vierelläsi. Koko ajan.
    <3 Noppe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ettei sielläkään ole jo täysin unohdettu. ;) Onneksi maapallo on "pienempi" kuin ennen. On ollut varmasti aivan eriasia joskus muuttaa maapallon toiselle puolelle tietäen, että hyvinkin todennäköisesti ei välttämättä enää koskaan näe rakkaitaan ja ainoa yhteydenpito on kuukausia matkallaan seilaavat kirjeet. Sitä kautta ajatellen tunnutte olevan hyvinkin lähellä. <3 Pus pus!! <3

      Poista
    2. Halaan sua, tunnetko miten oikeen rutistan?! <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)