30.5.14

Jennit ja Dahliat

Melbournessa en juuri muissa liikkunutkaan kuin balleriinoissa ja ajoittain korkokengissä. Talvikengistä ei siellä paljon tarvinnut murehtia. Sen takia balleriinoja on kaappiini eksynyt melko paljon, mutta valitettavasti mitkään eivät ole ikuisia. Tein pientä inventaariota ja päädyin kaikkein risaisimmat heittämään kylmästi roskiin mikä oli kaltaiselleni hamsterille vaikeaa. Ehkä ns. "pihakenkiäkään" ei tarvi viittä paria enempää.
Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kun luopuu jostakin, tulee tilaa uudelle. Taannoiselta USA:n reissulta ostin peräti kolmet uudet kengät.
Ensimmäiseksi ostin tumman violetit, vähän luumuväriset ballerinat Cole Haanilta, jotka kulkevat mallinimellä Jenni. Kuulostaa suomalaiseen korvaan aika mukavalta. :) Minulla on Tory Burchilta pari paria balleriinoja, joissa on vähän samantapainen kuminauharesori ja olen todennut ne todella mukaviksi käyttää. Tykkään sellaisesta tossumaisesta fiiliksestä mikä niillä tulee.
Coachilla minulle kävi siten, miten en muista tapahtuneen pitkään pitkään aikaan.. en osannut päättää väristä joten lopulta päädyin ostamaan molemmat. Iskin ensin silmäni noihin ruusukultaisiin baltsuihin, mutta niistä ei löytynyt kokoa vaikka varastosaldon mukaan niitä olisi pitänyt olla yksi pari. Sovittelin sitten noita kultaisia ja ne näyttivät ihan älyttömän kivoilta jalassa. Rakastan keltakultaa ja noissa se on vieläpä ihanan haalea eikä mitenkään voimakas. Sinnikäs myyjä kuitenkin etsi vielä niitä ruusukultaisiakin ja lopulta ne löytyivät varauksesta, joka oli jo tosin rauennut kun joku ei ollutkaan noutanut niitä.
Cole Haan on minulle merkkinä melko tuntematon ja mielestäni on enemmän tunnettu miestenkengistään. Yhden päivän tepustelulla olen jo kuitenkin aivan vakuuttunut noista kiiltonahkabaltuista, niin mukavat! Coachin laukut eivät ole taas ikinä minua sytyttäneet vaikka yritän kuinka avoimin silmin niitä aina katsella, mutta tykkään todella paljon merkin koruista ja myös kengistä. Omistan yhdet ballerinat entuudestaan Coachilta ja niiden perusteella uskalsin nyt ostaa kahdet kerralla lisää. Tälläinen harakka ei vain pystynyt vastustamaan metallin kiiltoa, joten Dahliat pääsivät muuttamaan tähän kotiin. :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihania kenkiä kaikki ja kivoja värejä! Nyt ainakin on varaa valita asuun sopivia kenkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kävin vierailemassa :) <3 Joo, sitä ongelmaa ei ainakaan ihan heti tule. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)