5.5.14

Pientä piristystä

Tuntui, että tarvitsin pientä piristystä tähän sateiseen päivään ja mikä kivempi kuin uusi kukkamainen hajuvesi. Kyseessä on Marc Jacobsin Oh, Lola! niminen tuoksu. Se on eau de parfum, joten se on voimakkaampi kuin eau de toilette. Kun tuoksu on myös voimakas jo itsessään, riittää siitä helposti yksi suihkaus ja se säilyy iholla pitkään.

 Oh, Lola! is a new take on our original Lola fragrance. 
Oh, Lola! is flirtatious and charming with a sparkling personality. 
 It leaves you feeling light-hearted and youthful.

Top Notes: Pear, Effervescent Raspberry
Mid Notes: Peony, Magnolia, Cyclamen
Base Notes: Sandalwood, Tonka Bean, VanillaNyt meikkipöytääni koristaa ainakin yksi kukkanen jokaikinen päivä.

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta, kyllä tekisi mieli testata! Haastoin sinut blogissani kertomaan itsestäsi 11 asiaa. Ohjeet löytyy täältä: http://happy-heels.blogspot.fi/2014/05/blogihaaste-11-asiaa.html, jos haluat käydä osallistumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuo on jännä tuoksu siitä, että muistan kun ensimmäisen kerran kokeilin sitä kaupassa ja tuoksutin iholle, niin se ei ollut yhtään erikoinen. Kun vähän myöhemmin kuitenkin haistelin samaa kohtaa ranteesta olikin se muuttunut todella kivaksi. :) Kai se sitten pitää paikkaansa, että hajuvettä ei pitäisi ikinä ostaa ensinuuhkaisun perusteella. ;)

   Kiitos haasteesta! Hauskalla tavalla päädyit haastamaan. Olen joskus aikaisemminkin tehnyt vastaavia, mutta ainahan sitä voi kertoa uusia juttuja. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)