13.2.12

Clarins Eclat Minute

Clarinsilla on Eclat Minute eli Instant Light tuotesarja, johon kuuluu erilaisia tuotteita. Itselläni on sarjan tuotteista vain paria, mutta olen kokenut ne todella hyviksi ja muutkin sarjan tuotteista kiinnostavat näillä kokemuksillani.

Keväällä hankin oikeastaan pienen sattuman kautta sarjan Lip Perfector eli huulivoide/-kiillon. Samassa pakkauksessa sitä tuli kahdessa eri sävyssä. 01 Rose Shimmer sekä 02 Apricot Shimmer. Tuotteen luvataan mm. tuovan huuliin täyteläisyyttä ja hehkua, ravitsevan ja hoitavan niitä sekä suojaavan niitä ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Aika kivoja lupauksia ja vaikka yleensä olenkin hieman skeptinen niitä kohtaan, tykkään tästä tuotteesta todella paljon. Se saa huulet tuntumaan kivoilta ja tykkään siitä, että tuotteessa yhdistyy kaksi lempituotettani huulten osalta, huulivoide sekä huulikiilto. Mikään superkosteuttava se ei mielestäni ole, mutta jos huulet eivät ole superkuivassa kunnossa, riittää se paremmin kuin hyvin. Ihanaa tuotteessa on myös sen karkkimainen tuoksu.

Tykkään myös tuosta vaahtomuovisesta päästä

Toinen samasta tuoteperheestä omistamani tuote on silmämeikinpohjustusvoide. Tästä tuotteesta kiinnoistuin ensin kun luin siitä Mrs. V.:n Strictly Style -blogista. Hän on hehkuttanut tuotetta useammassakin postauksessaan ja itsekin kiinnostuin ottamaan tuotteen kokeiluun, varsinkin kun mitään aivan vastaavaa ei meikkipussistani ennestään löytynyt. Tämän tuotteen luvataan mm. parantavan luovivärien pysyvyyttä, levittyvyyttä sekä syventämään sävyjä. Se myös hoitaa ihoa, imee sen rasvaisuutta ja suojaa sitä ulkoisilta ärsykkeiltä. Sitä voi käyttää myös yksinään, jolloin se tasoittaa luomen omaa väriä ja tuo hohtoa.

Itse en käytä sitä päivittäin, koska luomivärini pysyvät yleensä hyvänä sen 8 tunnin työpäivän mikä riittää ja jos illalla on jotain ei kovin ihmeellistä, korkeintaa korjailen ja lisäilen sitä hieman. Välillä on kuitenkin päiviä ja tilanteita, jolloin on tärkeää että meikki on mahdollisimman täydellinen ja pysyy sellainena koko päivän. Myös ulkoilma kuluttaa meikkiä nopeammin kuin sisäilma. Sellaisissa tilanteissa olen testaillut tuota pohjustusvoidetta ja olen täysin ihastunut siihen. Se todella kiinnittää luomivärin hyvin ja näyttää tuntienkin jälkeen juuri siltä kuin miltä se näytti juuri levitettynä. Käytän sitä ehdottomasti jatkossa aina kun olen jossain juhlissa tai tiedän, että vaadin meikiltäni enemmän kuin perusarkipäivänä.

Sutimainen pää

Onko kukaan teistä kokeillut sarjan muita tuotteita tai käytättekö mitään vastaavia tuotteita?

4 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)