26.2.13

Oscars 2013 puvut!

Eilen oli elokuvamaailman odotetuin tapahtuma Academy Awardsit, joissa jaetaan kuuluisat Oscar palkinnot. Vaikka itseäni kiinnosti paljon mitä oscareita mikin elokuva tai näyttelijä voittaa, niin pakko myöntää että naisten puvut kiinnostivat myös erittäin paljon. ;)

En tiedä miksi, mutta tänä vuonna en tykännyt niin monista puvuista kuin viime vuonna. Tai lähinnä oli todella paljon todella kivoja, mutta aivan mielettömän ihania vain muutama. Oikeastaan omiksi suosikeikseni nousi alla oleva kolmikko. Kolmesta puvusta peräti kaksi sattui olemaan Diorin käsialaa ja yksi Zuhair Muradin, jonka juhlapuvuista olen aina tykännyt erityisen paljon.

Upein oli mielestäni Jennifer Lawrence, jonka kokonaisuus oli mielestäni täydellinen! Diorin puku on aivan mieletön ja rakastan sen suurta helmaa joka alkaa tavallista alempaa. Kultaa intohimoisesti rakastavana en myöskään voinut olla ihastumatta Catherine Zeta-Jones Zuhair Muradin pukuun, joka on mielestäni aivan uskomattoman ihana vaikka uskon sen yleisesti jakavan enemmän mielipiteitä. Rintaosa on hienon koristeellinen ja sulautuu kivasti pikkuhiljaa helmaan, joka on taas mielestäni ihanan keveä verrattuna kultaan joka on usein raskaan materiaalin oloinen. Olin muutenkin iloinen nähdessäni hänet niin kauniin ja hyvinvoivan näköisenä. Charlize Theron on taas mielestäni yksi maailmankaikkeuden kauneimpia naisia! Hän on ajellut uutta rooliaan varten hiuksensa lyhyiksi ja mielestäni hän näyttää erittäin edustavalta myös niissä. Diorin puku on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja valkeudessaan todella upea ja näyttävä. Tykkään myös minimaalisesta asustuksesta. Pienet tyylikkäät korvakorut ja upea näyttävämpi rannekoru riittävät.
Jennifer Lawrence, Catherine Zeta-Jones, Charlize Theron

Kauniita pukuja riitti muillakin vaikka ne eivät aivan samanlaista ihastunutta huokausta saaneetkaan minulta aikaan. Zoe Saldanan puku on mielestäni kaunis ja istuu hänen vartalolleen todella upeasti. Hassusti rakastan puvussa eniten sen helmaa, mutta samalla siinä on jotain mikä hieman tökkii. Se tuo ihanasti asuun sitä jotain ja rakastan kuin värit alkavat jo halkiosta. Samalla en tiedä pidänkö kuitenkaan tuosta monikerroksellisesta useamman värin voimakkaasta vaihtumisesta. Anne Hathawayn asuun olin puolestaan aluksi vähän melkein pettynyt. Se on todella, todella yksinkertainen vyöröstä alaspäin ja yläosan suurin katseenvangitsija tuntuu olevan rintoja myötäilevä saumaratkaisu. Yläosaa on ainakin joissain amerikkalaismedioissa haukuttu epäonnistukseeksi ja se on saanut jopa oman twitter tilin @HathawayNipple. Itse olen sitä mieltä että jotkut taitavat olla taas liikaa sievistelijöitä ja pelätä liikaa ihmiskehoa. Mitä enemmän katson pukua ja koko kokonaisuutta, sitä enemmän siihen rakastun. Siinä on myös todella kaunis selkäosa mikä ei useista kuvista selviä ja timanttikaulakoru on täydellinen valinta kaulaan.  Anne muistuttaa lyhyillä hiuksillaan paljon mielestäni Audrey Hepburnia ja itsekin melkein jo kirjoitin aikaisemmin Audrey. ;) Hän oli eilen mielestäni aunis, klassinen ja elegantti. Lara Spencer on minulle henkilönä tuntemattomampi, mutta harakkana ihastuin hänenkin pukuunsa. Yksinkertainen, mutta yksiolkaimisuus ja raidoittain kulkevat timantit tekevät mielestäni puvusta kauniin.
Zoe Saldana, Anne Hathaway, Lara Spencer

Jennifer Aniston on kieltämättä tyrmäävän upea ja punainen on niin vahva ja klassikkoväri juhlamekoissa. Siltikin kokonaisuus jäi itselleni hieman tylsäksi, jotain vielä puuttui. Kristin Chenowethin puku on myös todella kaunis ja pidän sen helmasta ja etenkin keskiosasta. Kuitenkin kokonaisuus jätti hieman kylmäksi ja ehkä olisin esimerkiksi hiusten osalta toivonut hieman erilaista stailausta. Amy Adamsin puku on taas on itselleni ihmetys sillä jotenkin en pidä siitä vaikka siinä on kaikki ainekset, joita rakastan. Rakastan suuria helmoja, röyhelöitä ja korsettiyläosia ja tuosta puvusta löytyy ne kaikki, mutta silti.. Puku on nätti, mutta en tiedä mikä siinä häiritsee. Ehkä alaosan röyhelöt menevät liian kerroksittain ja selkeästi, ja tykkäisin niistä enemmän villimpänä sekamelskana?
Jennifer Aniston, Kristin Chenoweth, Amy Adams

Jessica Chastain lähes pääsi suosikkilistalleni. Puvun upea vartaloa kauniisti nuoleva leikkaus, sen ihana kultainen värimaailma ja onnistunut meikki ja hiukset tekevät kokonaisuudesta onnistuneen. Tulee mieleen menneiden vuosikymmenten glamour. Giuliana Rancicin musta puku on myös todella upea. Satiini on kaunis kiiltävä materiaali ja rakastan puvun leikkausta. Se on moniulotteinen ja kaunis vaikka onkin periaatteessa vain musta mekko. Myös Kerry Washingtonilla oli kaunis mekko. Rintaosa on mielestäni todella kaunis ja ihana, ja pidän myöskin alaosan väristä. Siltikin mielestäni jotain jäi puuttumaan. Ehkä alaosan materiaali ei ole makuuni tarpeeksi juhlavan oloinen ja kokonaisuus kärsii vaikka laahustakin löytyy.
Jessica Chastain, Giuliana Rancic, Kerry Washington

Pidin myös näiden kolmen neitokaisen asuista. Stacy Keiblerin mekossa ihastuin mekon nauhamaisiin kuvioihin, jotka menevät geometrisesti. Myös musta vyö myös parantaa kokonaisuutta. Nicole Kidamanin kohdalla on pakko myöntää että mietin pitkään että vihaanko vai rakastanko asua. Lopulta päädyin jälkimmäiseen, koska oli siinä sen verran kultaa. ;) Rakastan sekä kultaa että paljetteja ja Nicolen vartalolla lopputulos on mielestäni upea. Sandra Bullockin asu on mielestäni todella kaunis ja herkkä. Silti jotain jäi vielä puuttumaan, ehkä muu stailaus?
Stacy Keibler, Nicole Kidman, Sandra Bullock
Yksi illan suosikkejani oli vielä Amanda Seyfried. Hänen Oscar pukunsa oli kauniin herkkä ja tykkään sen kaulaosasta. Myös kuviointi ja leikkaus on kaunis. Ehkä meikkiin olisin vielä kaivannut vielä jotain erilaista tai lähinnä huuliin. Halusin kuitenkin vielä nostaa esiin myös Amandan jatkoille (vilahti jo yhdessa oscar esiintymisessäkin) valitseman puvun. Vaikka punaisesta en värinä niin yleensä välitä, niin tuo on upea. Kelly Osbournen puvun hylkäsin juuri lähinnä yläosan erikoisten nauhaviritelmien takia, mutta Amandan puvusssa taas rakastan niitä. Ihana pukeutuja!
Siinä olivat omat suosikkini. 
Epäonnistujia en jaksanut alkaa kaivelemaan, sillä parempi keskittyä positiiviseen. ;) 
Mitä te tykkäsitte puvuista?

8 kommenttia:

  1. Kokosin eilen mun suosikkeja yhteen postaukseen ja sieltä löytyy aikalailla samoja suosikkeja kuin sulta. :) Ehdoton suosikki oli Amanda Seyfried, tuo mekko on ihan älyttömän kaunis hänen päällään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, todella kaunis. :) Olen muutenkin tykännyt aina hänen tyylistään punaisella matolla. :)

      Poista
  2. Ihanan kattava postaus! Mä tykkään kanssa eniten Jennifer Lawrencen Diorista (muuten toi neitokainen on itselle never heard... :D) Upea puku ja upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle hän selvisi kun kävin katsomassa Hunger Games elokuvan ja lehdissä pyörii myös aika paljon ainakin täällä. :) Mutta upeaa kuten sanoit! :)

      Poista
  3. Upeita nämä kaikki puvut :)

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Löysin tekstisi Jeffrey Campbellin kengistä. Joko olet kotiuttanut kyseiset kengät?:)
    Mulla olisi myynnissä lita black snake, koko 37. ota yhteyttä jos kiinnostuit nelli.jarvenpaa@gmail.com

    -nelli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole. Päätin ostaa ne täältä Australiasta, mutta minulla oli vaikka mitä ongelmia ja huonoa ajoitusta liikkeen kanssa mikä myy niitä täällä. Lopulta kyllästyin ja ostin Tory Burchin Selma nilkkurit. :) Muita nilkkureita en nyt hetkeen ole ostamassa vaikka tuo black snake on erityisen ihana malli. Onnea myymiseen, eivätköhän ne mene helposti kaupaksi. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)