25.6.13

MK lompakko

Ostin jokin aikaa sitten uuden lompakon sillä harmikseni vanha Guessin lompakkoni oli alkanut jo hajoilla saumoistaan. Se oli sellainen perinteisen mallinen, joskin pitkulainen lompakko. Pidin siitä sen vuoksi, että siinä oli todella paljon korttipaikkoja. Suomessa lompakkoni olikin niitä täynnä ja yhdessä vaiheessa minulla oli pelkästään kirjastokortteja neljään eri kirjastoon puhumattakaan kaikista asiakaskorteista eri liikkeisiin.

Olen ihaillut muilla sellaisia lähes clutchimaisia kauniita lompakkoja, mutta minua on huolettanut riittääkö niissä korttipaikkoja sitten kuitenkaan tarpeeksi. Täällä en kuitenkaan omista paljoa kortteja ja sama on varmasti sitten Kanadassa, joten otin nyt kokeiluun ensimmäisen tuon tyyppisen lompakkoni.


Löysin lähes puoleen hintaan alennetun Michael Michael Kors malliston tekonahkaisen lompakon, pirteällä oranssilla sisustalla. Korttipaikkoja siinä on vain kahdeksan, mutta se on riittävästi. Taskut ovat sen verran tilavia että niihin mahtuu kätevästi kaksikin korttia per tasku ja nytkin muuttoa tehdessäni huomasin kantavani lompakossa edelleen paria turhaa korttia tänne Australiaan. :)

6 kommenttia:

  1. Kivan lompakon olet löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivalta tuntuu mallinakin ainakin näin parin viikon jälkeen. :)

      Poista
  2. Mulla on Iron Fistin lompakko, josta kyllä tykkään, mutta siinä on tosi ahtaat korttipaikat ja varsinkin aluksi sitä oli aika hankala käyttää. Haluaisin aika pienen lompakon, mihin kuitenkin mahtuisi jonkun verran tavaraa ja olisi helppo laittaa kortit. Välillä vaan tuntuu, että ei tuu vastaan mitään kivoja lompakoita tai jos on ihanan näköinen, ei oo sitten kuitenkaan käytännöllinen. Joskus ostin Prismasta jonkun 3e maksavan lompakon. Hirveän toimiva ja käytännöllinen, vaikka ulkonäkö ei ehkä ollutkaan mikään hieno. Harmi vaan, että siitä jossain vaiheessa meni kolikkopuolelta vetskari rikki. Kävin sitten Prismasta kattomassa jos löytyisi samanlaista, vähän vastaava oli mutta mun mielestä hieman pienempi eikä yhtään käytännöllinen.

    Michael Korsilta voisi ainakin löytyä kivoja lompakoita, vaikka onkin sitten hieman kalliimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että lompakon ostaminen ei aina ole niin helppoa. :) Se on kuitenkin jokapäivän käyttöesine, jota raahaa aina mukanansa ja sen on tärkeää olla käytännöllinen. Hirmu moni kiva lompakko karsiutui itselläni esimerkiksi kolikkotaskussa neppariin. Korttipaikat saattavat vähän venyä käytössä eli ehkä sinunkin lompakkosi muokkautuu käytössä vielä aina vaan paremmaksi. :) Ärsyttävintä on juuri se, että jos sitten on löytänyt kivam, niin sitten se hajoaa jossain vaiheessa. Joskus itselläni oli clutcheihin erillinen minilompakko, johon laitoin aina vain ajokortin, electronin ja käteistä, nykyään samaa virkaa ajaa pieni marimekon pussukka. :) Tuo lompakkoni ei ollut mitenkään kallis, koska se on halvempaa Michael Michael Kors mallistoa ja se oli vieläpä todella hyvässä alennuksessa. :)

      Poista
  3. Onpa kaunis lompakko! Oikea löytö! Samoin kun nuo ballerinat. :)
    Mun lompakko on taas kerran niin ylitäynnä kortteja,vaikka yritän päästä niistä eroon. Ei mahdu edes kiinni :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli oikein löytöjen viikko. ;) Vaikka monesti haukunkin Australiaa vähän jälkijättöiseksi maaksi, niin pisteet pitää antaa siitä, että täällä on muutamien ketjujen kanta-asiakaskortit pystynyt vaihtamaan appseihin kännykässä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)