11.9.13

CÉLINE Luggage Tote

Laukkuihastukset aina vaihtelevat, mutta minulla tuntuu olevan yksi kestosuosikki, joka aina pyörii mielessäni. Joskus ihastukset syttyvät hitaasti ja toiston kautta. Joku niin tavallinen alkaa kerta kerran jälkeen näyttämään aina vain paremmalta. Minulla ja Luggagella se oli kuitenkin kyse rakkaudesta ensisilmäyksellä ja se tunne vain roihuaa vaikka aikaa kuluu. Viimeksi kohtasin tämän rakkauteni kohteen lääkärin vastaanotolla lauantaina. Istuin suurimman rakkauteni kohteen (Givenchy Antigonan, ei vaineskaan kyllä se suurin rakkauteni kohde on oma aviomieheni ;) ) kanssa penkillä lääkäriä odottaen kun Luggage Small purjehti sisään. Se laskeutui tyylikkäästi meitä vastapäätä ja aloin heti supista miehelleni, että "tuossa se on! Yksi suosikkilaukkujani". Loppuodotusaika kuluikin yllättävän nopeasti kun yritän syrjäsilmällä sitä tuijotella, ilman että kohteeni omistaja sitä huomaisi. Se kyseinen laukku oli tylsästi musta, mutta hyvillä muodoilla varustettuna. ;)

Céline Luggage Totes


Yleensä tykkään yksivärisistä laukuista, mutta Luggage Tote on aina ollut poikkeus. Olen alusta asti ihastellut nimenomaan niitä monivärisiä versioita. Niissä jotenkin se monivärisyys ei ole niin teennäisen ja pakotetun tuntuista kuin monissa muissa laukuissa. Niissä se monivärisyys vain tuo laukun parhaita puolia paremmin esille ja tekee laukuista erottuvia.

En nyt kuitenkaan ole tuota rakkauteni kohdetta ostamassa ainakaan toistaiseksi. Kun tilasin LV:n weekenderini tiesin, että se samalla tarkkoittaa Luggage Toten unohtamista. En vain millään pysty perustelemaan itselleni useiden niin kalliiden ostosten tekemista ja Keepall oli siinä mielessä perustellumpi ostos, että sille oli oikeasti käyttöä ja tarvetta eikä minulla ollut ennestään mitään vastaavaa. Arkikäsilaukkuja kuitenkin löytyy..

Mutta niinhän sitä sanotaan, että tosirakkautta eivät voi vuodet eikä etäisyys katkaista.. Katsotaan siis uudelleen sitten joskus kaukaisessa hamaisessa tulevaisuudessa..

8 kommenttia:

  1. Valinnan vaikeus tuossa tulee! Liian monta kivaa väriä ja kuosia :) mutta onneksi ei tosiaan ole ihan vielä ajankohtainen hankinta. Esittelet varmaan sitten myös sen LVn uutuuden, kunhan sen saat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Värit vielä vaihtuvat kausittain, että jos ihan palavasti ihastuu johonkin tiettyyn sitä voi olla myöhemmin hankala saada. Mutta kuten sanoit niin ei onneksi tämän hetken ongelma. ;)

      Täällä sormet syyhyten odotan sitä puhelinsoittoa laukkuni saapumisesta! Kuvia laitan kyllä, olen siitä sen verran ehtinyt jo jauhaa blogissa että pakkohan se on. ;) :D

      Poista
  2. Niin monta ihanaa värivaihtoehtoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on ihan liikaa. ;) Polyvoresta vieläpä puuttui pari suosikkiyhdistelmääni.

      Poista
  3. BAUTIFULBAGS AND LOVE YOUR BLOG PIC! IS SO COOL :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you. :) I visited your blog and really loved your style.

      Poista
  4. Upea tuo mustavalkoinen versio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kiva. :) Vaikka itseäni houkuttaisi toisaalta jokin todella kirkas versio, ovat suosikkini tällä hetkellä nämä:
      http://img.purseforum.com/attachments/premier-designers/celine/celine-reference-library/1883905d1348345644-celine-luggage-tote-reference-thread-p1011443.jpg

      http://img189.imageshack.us/img189/6585/celinefallbluebrownlugg.jpg

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)