17.9.13

Together Again!

Viikonloppu vierähti supernopeasti! Osansa siitä kuuluu sille, että meillä oli kylässä ystäväni Maija poikaystävänsä kanssa. Tutustuin Maijaan kun hän asui vielä täällä Melbournessa ja meillä klikkasi välittömästi. Ystävystyimme nopeasti ja pian vietimmekin paljon aikaa yhdessä vaikka asuimmekin vähän eri puolilla kaupunkia. Sittemmin Maija kuitenkin muutti Sydneyyn ja yhteydenpito on lähinnä jäänyt sähköiseksi. Nyt hän oli kuitenkin täällä kylässä ja kaikki tuntui kuin ennenvanhaan. ;)

Meidän tuli pyörittyä aika paljon kaupungilla ja mm. kauppoja kierrellen. Minunkin tuli ostettua yhtä sun toista vaikka sitä olenkin yrittänyt välttää. Puolustuksekseni suurin osa oli alennuksessa ja kaikki oli australialaismerkeiltä, joilta en enää kohta saa ostettua.  Aurinkolaseja olen metsästänyt jo pitkään, mutta niitä en löytänyt vieläkään. Malleja rajoittaa ihan valtavasti se, että haluan ne polarisoiduilla linsseillä. Varsinkin naistenmalleissa niitä ei tunnu olevan oikein valikoimissa.

Näitä sovittelin nyt viimeksi viikonloppuna, mutta eivät nämäkään ole ne lasit. Varsinkin jos joudun maksamaan laseista enemmän, saisivat ne olla täydellisen ihanat. Voi olla, että tässä on taas yksi niistä kohteistani, joita metsästän vuosia.

Kauppaan jääneet aurinkolasit ja pari random kuvaa viikonlopulta
Melbournessa on paljon kivoja rooftop baareja. Yhteen niistä, Madame Brussels nimisessä olen halunnut käydä jo pidemmän aikaa ja sama on ollut Maijalla. Mikä siis kivempaa kuin suunnata sinne yhdessä lasillisille ja pienelle napostelulle. Tyypilliseen paikalliseen tapaan oli sisäänkäynti kadulla todella huomaamaton ja ylös johtavat portaat todella kapeat ja takaportaikkoa muistuttavat. Meinasi jo iskeä vähän epäillys, että voivatko nämä todella johtaa sinne kuuluisaan paikkaa, mutta siellähän se oli. Ulko-osasto huomattavasti sisäosaa suositumpana.

Viihtyisä paikka ja hieman erilainen sisustukseltaan kun monet muut baarit. Tarjoilijoilla oli myös mielenkiintoiset työasut. Pojilla äärimmäiset lyhyet ja tiukat valkoiset shortsit ja tiukat pikeepaidat ja tytöillä vastaanlaiset asut, mutta lyhyillä vekkihameilla. Tuli mieleen kuvitelmani millaista on voinut olla vaikka joskus 70-luvulla varakkaiden ihmisten tennis clubeilla. ;)

Itse ihastuin välittömästi paikkaan siinä vaiheessa kun rose kuohuviinini tarjoiltiin maljasta!  Minulla on aina ollut niihin jokin outo viehtymys, sillä ne vain säteilevät vanhan ajan glamouria. Minut on helppo pitää tyytyväisenä. ;)
Järjestimme myös lauantaina lempisiiderini nimellä kulkeneet bileet. Se on australialainen siideri nimeltä Dirty Granny, joka on sellainen kuiva omena- ja ennenkaikkea omenanmakuinen siideri. Minulle ei ole ikinä maistuneet suomalaiset esanssiset ja makeat siiderit. Jotenkin ne ovat aina saaneet todella yököttävän olon aikaan jo ensikulauksista. Täällä eivät siiderit ole samanlainen juttu kuin Suomessa vaikka niitä jonkinverran onkin ja myös ruotsalainen rekorderlig tuntuu pärjäävän hyvin markkinoilla. Olen hehkuttanut täällä vaikka kelle, että vaikka suomalaisena minun pitäisi tykätä siidereistä, olen vasta täällä löytänyt sen yhden ja ainoa siiderin josta pidän! Serkkuni kyllä tutustutti minut suomenlomallani yhteen hyvään brittisiideririinkin, mutta se on jo toinen juttu.. ;) Joku sai sitten joskus idean, että joskus on vielä järjestettävä Dirty Granny -bileet. :) Nyt viikonloppuna oli hyvä tilaisuus sen tekosyyn varjolla kutsua vielä ystäviä ja kavereita kylään. Tajusin nimittäin taas jälleen kerran miten lähellä muuttomme onkaan... Oli kyllä superkiva ilta! Oli todella ihanaa nähdä noita kaikkia ihmisiä vielä, joista osaa en välttämättä tule näkemään enää ikinä.
Makeita herkkuja, kuvaansa makoisampi Cob Loaf Dip ja Maijan instagarammissta pöllitty kuva (@maijjaemilia)
Ja ihanaa oli tietenkin nähdä vieä Maijaa, jota kyllä tiedän näkeväni tulevaisuudessakin. Seuraavat treffimme ovat sitten varmaan Kanadassa. :) Viikonloppu meni niin nopeasti, mutta sellaisia hyvät viikonloput ovat. Instagram kuvia tuli otettua myös harvinaisen paljon. Yleensä arastelen seurassa kuvaamista, mutta oli kivaa kun oli yhtä hullu seuralainen, niin sitä ei tarvinnut miettiä yhtään.

Ystävyyskuviakin tuli otettua muutama..  ;)
Osa teistä varmaan tunnistikin Maijan sillä hänellä oli aikasemmin myös oma blogi (Sun, Sea Sand'n the City), joka on kuitenkin ainakin toistaiseksi lepäämässä. Hänen elämäänsä Sydneyssä ja Manlyssa voi kuitenkin yhä seurata instagramin kautta @maijjaemilia. :)

Siinä oli palasia viime viikonlopustani :)

2 kommenttia:

  1. Mä en päästä sua lähteen!! :D <3 Oli kylla ihan super-ihana viikonloppu, ikävä (ja hymy) tuli heti kun kattelikin näitä kuvia! :) xxxx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun pitäi jäädä tänne laittomaksi.. hihi ;) :D Seuraavaa viikonloppua odotellessa ;) xx

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)