27.8.14

InstaJuly

Canada Day oli melkoista juhlintaa ja siitä jäi todella hyvät muistot, hankala ensi vuonna varmaan minkään yrittää edes päästä samalla tasolle. 
 Vancouverin kaupungin kupeessa olevalla Grouse Mountainilla on mm. laskettelukeskus talvisin, mutta siellä voi tehdä myös kunnolle käyvän porrasnousun nimeltä the Grind. Sen pituus on 2.9km, nousua 853m ja portaita on yli 2 800.  Suoritin sen ensimmäistä kertaa heinäkuussa ja tunne sen jälkeen oli mahtava. Reitti kiemurteli polkuna rinnettä ylöspäin ja portaat olivat rinteessä sijaitsevia pääosin luonnonkiviä. The Grindin haluan tehdä vielä uudestaan ja monta kertaa. Alaspäin huipulta laskeudutaan gondolihissillä. 

Kävin myös pyöräilemässä Stanlay Parkin ympäri. Se puisto on yksi Vancouverin päänähtävyyksistä ja sen ympäri kulkee tunnettu pyöräilyreitti. Todella kauniita maisemia ja kivaa, mutta vähän liian ruuhkaista makuuni jopa arki-iltana sillä pyöräilykaista on usein vain yhden pyörän levyinen ja ohittaminen on hankalaa.
Kynsistä tulee melko usein otettua kuva instagramiin ja heinäkuussa tykkäsin näköjään erityisesti kimalteesta.
Asusteista tulee myös helposti napattua kuvia. Kesälaukuksi ostamaani Michael Michael Korsin tiikerilaukkua tuli käytettyä paljon ja aika usein sävyiltään täsmäävien Ballyn ballerinojen kanssa. En myöskään malttanut olla esittelemättä Ginalla Marc by Marc Jacobsin hiiriballeriinoja. :D Gina oli niistä yllättävän kiinnostunut, mutta kun huitaisi niitä ensimmäisen kerran tassuilla kynnet ojossa päätin erottaa eläimet toisistaan.  

Keepallia tulee käytettyä monta kertaa kuukaudessa olen kokenut sen älyttömän käteväksi. Sillä reissulla oli myös mukana kirjakerhoni kesäkirjana oleva Edward Ruthefurdin Paris, josta pidin. Shoppailua en ollut harrastanut pitkästä aikaa ja sitten tuli kerralla löydettyä kivoja juttuja useammasta liikkeestä. Suosikkeja olivat Aritziasta ostamani shortsit ja Club Monacon alesta löytämäni kiva neule syksyyn. 
Samalta reissulta miltä oli kirjakuva, oli muutama maisemakuva. Washingtonin osavaltio USA:n puolella on jännä siitä, että kun lähtee se itäosaan ja kohti Idahoa, on siellä silmänkantamattomiin pelkkää preeriaa ja suunnattomia peltoja. Kaikki puut katoavat täysin ja tuntuu vaikealta uskoa, että ollaan samassa osavaltiossa minkä rannikkokaistale on vehreää ja missä on paljon metsiä. Toinen kuva on kun olen jo lähempänä Kanadaa ja puita alkaa taas näkymään. Silti hyvine erinäköistä kuin täällä meillä. Kolmas kuva on merimaisema lauttamatkalta Victorian saarelle. 
Sekalaista! :D Tofinon kylässa sijaitsevassa kahvilassa oli suuret lupaukset, vaikutuksia vielä odotellaan.. ;)
Kuun loppuopuolella lähdimme suomenlomalle ja matkalla pysähdyimme Islantiin. Pari kuvaa ensimmäiseltä päivältämme, joka sattui myös olemaan 4. hääpäivämme (31.7.). :)
Siinä siis osa heinäkuun instagramtilini kuvista vaikka vähän myöhässä. 
Kohta saan tehdä jo koosteen elokuusta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)