20.1.15

COUNTRY ROAD TOTE BAG

Olen aikaisemminkin kirjoitellut, kuinka kerään täältä matkamuistoja myös tavaroiden muodossa ja mielellään käytännöllisessä mielessä. Ei siis mitään luntasatavia Melbourne lasipalloja.. ;)

Yksi juttu mikä minun oli tarkoitus ostaa vielä täällä asuessa oli Country Roadin tote bag. Se on täällä melko ikoninen tuote siinä mielessä, että lähes kaikilla on sellainen. Kun menee Australiassa lentokentälle on takuuvarmaa, että sellaisia vilahtelee siellä vähänväliä. 
Ongelma on kuitenkin siinä, että kuoseja on aivan älyttömästi. Vanhoja myös poistuu ja uusia tulee aivan jatkuvasti. Sen takia jouduin viimeksi sellaiseen päättämättömyyden tilaan enkä saanut aikaiseksi sitä ostaa. Nyt lomaillessa sen kuitenkin halusin ja onneksi kuosivalintakin oli tällä kertaa melko helppo. Simppeliä raitaa, joista yksi on rakastamaani kultaa.
Tämä kassi on juuri sellainen rento jokapaikan weekenderi joka menee tyhjänä pieneen tilaan, on todella kevyt itsessään ja nielee todella paljon sisäänsä. Nytkään en jaksanut täyttää sitä kuvaa varten täyteen ja siellä oli jo lähes 10 t-paitaa, farkut, pussilakana, kylpytakki ja jopa pieni sisustustyyny..
Tämä toimii hyvänä vaihtoehtona LV:n keepall weekenderilleni erityisesti sellaisena huolettomampana vaihtoehtona.

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäiset värit kassissa. Hauska tuo säilytysratkaisu.

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)