6.1.12

Haussa: Rajaustuote

Olen käyttänyt varmaan jo 10 vuotta Rimmelin rajaussivellintä (miksi sitä kutsuisi?) En muista onko tuote kulkenut koko aikaa nimellä Glam'eyes, mutta ainakin tuotteen muoto on pysynyt samanlaisena kaikki ne vuodet. Se on itseasissa se yksi ja ainoa meikkituote, jota olen ostanut uudelleen ja uudelleen kerta toisensa jälkeen. Yleensä tykkään kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, ja en ole kovinkaan merkkiuskollinen meikeissä. Joskus olen joitain kokeillut Rimmelin rinnalla, mutta ne ovat jääneet täysin käyttämättä ja kuivahtaneet, ja sitäkään en ole enää vuosiin tehnyt.

Nykyinen putelini alkaa kuitenkin loppua ja kokeilunhaluni on herännyt myös tämäntyyppisten tuotteiden kohdalla. Rajaustusseja en osaa käyttää lainkaan ja sen takia en niitä ole edes katsellut. Mutta kuinkas sitten kävikään.. Kävin M.A.Cin osastolla kyselemässä uutta rajausväriä siveltimellä. Myyjä kuitenkin hehkutti Superslick rajaustussia, joka on kuulemma niin helppo ja niin paras ja ei edes halunnut esitellä siveltimellä olevia tuotteita. Superslickissä on myös normaalia kapeampi tussiosa, joka juurikin tekee siitä kuulemma helpon ja kätevän.



Ostin siis sen, mutta en ole yhtään tyytyväinen. Vika on varmaan minussa, mutta jotenkin en vain osaa käyttää tusseja. Niillä tekemäni rajaukset ovat paksuja, epätasaisia ja niitä saa värittää vedon jälkeen uudelleen.

Mitä rajaustuotteita te käytätte? Voiko tusseihinkin oikeasti oppia ja ovatko ne niin hyviä, kun kaikki tuntuvat niitä aina hehkuttavan? Tiedättekö mitään muuta hyvää rajaustuotetta siveltimellä kuin tuo Rimmel?

11 kommenttia:

  1. Itse olen käyttänyt vuosia Maybellinen, tällä hetkellä Liner Express nimellä myytävää kajalia. Siinä taitaa kyllä olla melko samanlainen kärki kuin tuossa Macin. Varmaan se on vaan niin tottumiskysymys millaisella on kivointa rajaus tehdä. :)

    http://3.bp.blogspot.com/_nJNzURAkzYo/TER2b32tn7I/AAAAAAAAEZM/w1Of5KDnPrc/s1600/rajaus.jpg

    VastaaPoista
  2. Sitä mietin tuota tussia ostaessa, että sillä saisi varmasti tehtyä helpommin Lauren Conradin tyyppisen rajauksen kun kerralla saa paksumman viivan. Mutta siis varmasti se on niin kuin sanoit, että tottumiskysymys. :) Eipä se haittaa vaikka meikkipussissa olisi kahdenkintyyppisiä rajaustuotteita. ;)

    VastaaPoista
  3. mulla olis todella hyvä vaihtoehto sulle, jota suosittelen! ite oon nimittäin käyttäny myös monta vuotta tuota samaista rimmeliä ja aattelin, että olis ehkä aika nyt vaihtaa.Löysinkin Kanebon SENSAI Liquid eyelinerin, jossa ei ole tussia vaan sivellinpää. Tekee loistavaa jälkeä ja rimmelin vannoutuneena käyttäjänä (entisenä) suosittelen todella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, että! Kuulostaa ihan todella hyvältä!

      Voitko kuitenkaan uskoa, että Kaneboa ei saa Australiasta? Eräs ystäväni yritti hankkia erästä ripsiväriä, mutta hänelle sanottiin ettei sitä ole enää vuosiin tuotu tänne?! :O

      Pitää kyllä ehdottomasti kuitenkin etsiä tuo kokeiluun, kun seuraavan kerran lennän Suomeen. Kiitos vinkistä. :)

      Poista
  4. Minä taas kuulun kajal-koulukuntaan :D tykkään jotenkin, miten sen lopputulos on vähän utuisempi. Toisaalta ihailen niitä, jotka hallitsevat eyelinereiden käytön jalon taidon. Mirvaseni, jos ikinä kaipaat vaihtelua lookkiisi, suosittelen Diorin kajalkynää - mä oon koukussa siihen, ja sävytkin on tosi hyvät! Käytän ruskeaa, joka on kuitenkin tarpeeksi "musta" ruskea.
    Käytät mitä tahansa, näytät aina niin pirun hyvältä!!! <3
    terveisiä lähettää yksi Norppa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah, voi kiitos norppa! :D Yksi ilta kokeilin Ritulilta saamaani tummanviolettia kajalkynää, mutta en tiedä oliko vika kynässä vai minussa kun en oikein saanut tehtyä kunnon rajausta. :D Sulla on kyllä aina ollu nätit silmämeikit. :)

      Poista
    2. Voi kiitos!:) Olis tosin kiva kokeilla jotain uusia tapoja, mutta mä aina meikkaan sillä samalla hyväksi koetulla tavalla...:D Ostin paria uutta huulikiiltoa ja kynsilakkaa, ja ajattelin sua, meikki-idoliani, jolla on kaikkia ihania erilaisia sävyjä! Pelastit mut tyylitajullasi ja meikki- ja asustevarastollasi eräissä kuvauksissakin :)

      Poista
    3. Itsekin teen silmämeikin nykyään 90% ruskean sävyillä ja joskus sitten harmaaan. Olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla muitakin värejä. :D Olit kyllä niin hirmukaunis niissä kuvaksissa ja oli ihan mielettömän hauskaa auttaa sua miettimään mitä halusit vaatteilta ja muilta! Se oli niin mieletön juttu! :D

      Poista
    4. Voi kiitos!! <3 Se oli kyllä niin hauskaa, etenkin, kun jaoit sen mun kanssa! Meillä oli tosi kiva päivä!:D oranssit renkaat on nykyään mun luottokorvikset ja ne odottaa taas, että pääsee korviin. Nyt talvella oon käyttänyt niitä vähemmän (tosin ne killuu koko ajan näkyvillä) mutta kevään edetessä niistä tulee taas vakioasusteeni! Viime kesänäkin käytin niitä harva se päivä, arkena ja juhlana, pitkälle syksyyn asti.:) Ja on jotenkin ihana ajatella, et on pala sua mukana <3 <3

      Poista
    5. Ihanaa että niin pidät niistä! Ne kyllä sopii jotenkin sulle ihan mielettömän hyvin! :) Meilläkin on se pala poronluuta ahkerassa käytössä! :)

      Poista
    6. Kiva että siitä on ollut hyötyä!:) Ja niin yhdistyvät suomalainen ja australialainen kulttuuri <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)