24.1.12

Takaisin unelmahaasteen kanssa!

Anteeksi, että on tullut pieni blogitauko, koska en ole vain malttanut keskittyä nyt blogiin. Minulla on ollut ihan huippukivaa, koska ensin sain vieraakseni pari tyttöä, jotka kiertävät Australiaa. Toisen olen tuntenut käytönnössä lähes aina, vaikka olemme olleet enemmän kaverin kavereita ja toista en tuntenut etukäteen lainkaan. Oli kuitenkin ihanaa, että toinen heistä rohkaistui ottamaan yhteyttä facebookissa matkavinkkejä kysellen ja sain sitten houkuteltua heidät majoittumaankin meille. He molemmat ovat ihan huippukivoja ja meillä oli tosi hauskaa yhdessä! Heti kun he lähtivät tulivat meille kylään toiset vieraat, joiden saapumista olen odottanut jo kauan. <3 Heistä saan nauttia onneksi vielä muutaman päivän, ennen kuin he lähtevät kotiin. Tuntuu, että olen ollut viimeisen puolentoistaviikon aikana koko ajan menossa ja tuntuu, että ensiviikon varmasti vain nukun! Hienoja kokemuksia ja muistoja olen kuitenkin saanut ja monta sataa ihanaa valokuvaa niistä muistuttamaan. <3

Puolitoistaviikkoa sitten sain Missing Sparkles blogin Minnalta haasteen, joka kuuluu näin:

"Kerro ilman materiaalisyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. 
Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Minnalla itsellään oli aivan mieletön lista, josta voisin enemmän kuin mielelläni kyllä huolia kaikki myös itselleni ja erityisesti kohdan 5. Minnan listan voi lukea täältä.

Oma, ehkä kuitenkin hieman maltillisempi lista näyttää tältä:
Kuvat eivät ole halutuimmuusjärjestyksessä, Picasa vain sattui sommittelemaan ne noin.


1. Audi A5 Coupe Jos minulla olisi oikeasti loputtomasti rahaa kuten haasteessa sanottiin, hankkisin ehkä vielä jonkun sporttisemman urheiluauton, mutta tuo Audi A5 on oikeasti sellainen auto, jota olen kuolannut. Tykkään sen ulkomuodosta aivan mielettömän paljon, samoin kuin tykkään useimmistan muistakin Audin malleista. A5 ei ole kooltaan pienin muttei myöskään isoin, vaan näppärän kokoinen. Koneeksi haluaisin luonnollisesti isoimman mahdollisen ja kun rahaa on loputtomasti, on kivaa kun ei tarvi bensalaskuistakaan kitistä.

2. Unelmatalo Pieni talokuume on vaivannut jo ainakin parisen vuotta. Unelmataloni olisi järven rannalla, kukkulan päällä, rinneratkaisuna. Asuinneliöitä mielellään parisensataa ja sen lisäksi isot terassit. Lisäksi haluaisin, että huoneet olisivat mahdollisimmat avarat ja esimerkiksi olohuoneen seinät saisivat olla kokonaan lasia maasta kattoon, josta olisivat ne nätit järvinäkymät. Ja luonnollisesti noilla rahoilla palkkaisin vielä siivoojan siivoamaan sen. ;)

3. Pradan Tote bag Niin ihana. piste.

4. Timanttikoruja Kaikenlaisia ja kaikenkokoisia, kiitos. Elizabet Taylorista voi ainakin ottaa mallia.

5. Oma hair stylist Hiukseni ovat ikuinen murheenkryynini ja olisi ihanaa jos olisi oma stylisti, joka osaisi joka päivä kesyttää ne, ja loihtia niihin tuuheutta, järjestystä ja hienoja kampauksia.


Kiitos vielä Minnalle tästä haasteesta, olin jo vähän ehtinyt toivoakin että joku haastaisi minutkin! :)

Olen jo aika monella nähnyt tämän haasteen ja en ole varma keillä kaikilla se on jo kiertänyt, joten en varsinaisesti haasta ketään, mutta toki kukatahansa saa sen ottaa. Olisi kuitenkin mielenkiintoista nähdä listojanne, joten niitä saa linkittää. :)

2 kommenttia:

  1. Aika maltillisen näköinen linnake. ;D

    Mäkin oon kuolannut Pradan Vitelloa konjakinruskeana. Kyllä kelpaisi... :)

    Hovikampaaja voisi olla aika hyvä hjelppi tännekin - hyvä kun osaan laittaa ponnarin siististi päähän. :D

    Kiva, kun toteutit tämän haasteen! ^^

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)