8.1.12

sunnuntain lounas

Olen aina aika laiska ruoanlaittaja ja viikolla suosin nopeaa ja helppoa. Joskus viikonloppuisin malttaa kuitenkin käyttää enemmänkin aikaa ruoanlaittoon (eli enemmän kuin sen 30min). Tänään intouduin tekemään jauhelihamureketta ja sen kanssa muusia.


En tehnyt aivan perusmureketta vaan laitoin siihen myös punajuurta, sipulia ja hieman mozzarellaa (kovaa). Muusin tein perunasta, kukkakaalista, porkkanasta ja pienestä määrästä sipulia. Yleensä en tykkää noudattaa reseptejä kovin tarkasti vaan sovellan niitä ja lisäilen kaikkea mahdollista jo kaapeista löytyvää. Tänäänkin päätin vasta kesken tekovaiheen laittaa murekkeeseen chilimaustepussin sekä mozzarellaa. Korppujauhon unohdin ostaa, mutta laitoin tilalle psylliumia vaikken tiedä kuinka korvaava se oikeasti on, mutta hyvää tuli. Lopuksi murekkeen kylkeen oli pakko vielä laittaa hieman puolukkahilloa.


nam nam

4 kommenttia:

  1. Tottahan murekkeen kylkeen nyt puolukkahilloa!:) ihanaa luovuutta, Mirvaseni! Mäkin tykkään luovasta kokkailusta, niin, jos vaan joskus laittaisin ruokaa :D Mutta mitä on psyllium?:)
    <3 NOppe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin puolukkahillo on niin suomalainen maku, että oli pakko lisätä. :D Psyllium on kuituvalmiste. 100 grammassa on 80g kuitua. :)

      Poista
    2. Oonko koskaan sanonut että sä olet niin viisas?! Aina sitä oppii uutta ystäviltään <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)