3.5.12

kynnet

Yritin näppäistä kuvaa tämänhetkisistä kynsistä. Kuvassa sävy vain näyttää ihanan persikkaiselta vaikka oikeasti kyseessä on enemmän pinkki sävy. Nyt iski kyllä himo persikkaisiin kynsiin! :D
Lumene Quick & Chic - 42 Keäsyön taikaa
Tässä myös kuva kynsistä, jotka olivat näitä ennen. En muistanut yhtään ennen levittämistä, että tuo Wet'n Wildin lakka oli niin ei-peittävä. :( Nytkin olin laittanut tuota 4 kerrosta ja silti kynsiraja kuultaa kirkkaana lävitse. Plussaa lakassa oli kuitenkin se, että vaikka tuossakin kuvassa lakka oli ollut kynsissä jo viikon, ei se ollut lohkeillut yhtään vaan ainoastaan hieman kulunut kynsien päistä. Silti en tuota lakkaa tule enää yksinään käyttämään.
Wet'n Wild Rock Solid - E72103 Pretty in Pink Diamonds
Pitää ostaa "aluslakkoja" noille ei-peittäville tarkoittaen että esim. yhdellä kerroksella saisi täysin peittävän valkoisen tai nuden pinnan ja sitten voisi lakata noilla ei-peittävillä niiden päälle jotain muuta sävyä. :)

8 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! :) Tosiaan aluslakka voisi toimia noiden ei peittävien kynsilakkojen kanssa ja näin säästäisi useita lakkauskerroksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vaan kun kaupoissa on harvemmin testereitä kynsilakoista ja siten ei oikein tiedä mikä olisi peittävä, mutta pitää yrittää löytää sellaisia. :)

      Poista
  2. Helou vielä! Täytän nyt kommenttilaatikkoasi aiheesta poiketen.. Osaisitko neuvoa miksi blogini ei päivity enää muiden blogiluetteloissa tai blogilistalla? Vähän pulassa tässä asiassa,enkä löydä selkeitä ohjeita googlettamalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa kyllä yhtään sanoa. :( Jotenkin se ehkä liittyy syötteisiin, mutta kun en niistäkään mitään ymmärrä.. Todella outoa miten se voi yhtäkkiä lakata päivittämästä! Minullakin näkyy viimeisenä se lauantai-postauksesi ja luen blogeja bloggerin kautta. :( Toivottavasti joku näistä ymmärtävä osaisi auttaa sinua ja jos ei muuta keksi, niin sitten varmaan kannattaa ottaa yhteyttä ihan bloggeriin.

      Poista
  3. Ihanat kynnet ja ihanat värit! Sain muuten aikaiseksi tehdä sen haasten jonka mulle annoit liian kauan aikaa sitten, ei se ihan samanlainen ole mutta käy ihmeessä kurkkaamassa www.emmaflies.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa. :) Olit tehnyt sen todella kivasti ja muokannut omannäköisesi. :)

      Poista
  4. Sulla on niin kauniit kynnet. Omat on tälläset purrut nysät :)
    t.Rituli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos myöskin kaikista ihanista lakoista, joita olen saanut sinulta. <3 Omatkin kynteni kasvavat niin kausittain. Välillä kasvavat vaikka miten pitkiksi ja taas välillä ovat superpehmeät ja liuskoittuvat.

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)