25.5.12

Pieces

Päätin tehdä piitkästä aikaa jälleen yhden Pieces postauksen. :)

Kuka olisi uskonut, että minä joka en niin oluesta välitä, hyppii innosta joka kerta kun televisiosta tulee tietty olut-mainos. Mutta näköjään se toimii kun mainokseen heittää muutaman eläimen, niin minustakin tulee oluen ystävä, tai ainakin sen mainoksen.. ;) Ne on just niin kuin me! <3 <3 :D



Minua ja miestäni on vaivannut jo useamman vuoden ajan, ettemme tiedä mikä eräs laulu on. Laulamme aina välillä toisillemme kohtaa sen kertosäkeestä ja perään sävelmää, muttemme ole osanneet siitä yhtään enempää sanoja tai tienneet kenen laulu. Olemme myös yrittäneet hyräillä sitä kavereillemme mutteivat hekään ole tunnistaneet sitä. Nyt muutama viikko sitten kuitenkin bongasimme sen tai ainakin melkein! :D Mielestäni me olemme poinineet sen jostain uudesta versiosta, mutta alkuperäinen on Paul McCartneyn and Wingsin The Silly Love Song.  Tarttuva ja ihana melodia. :)



Ja koska on perjantai! Laitan vielä pari muuta videota, joita olen viimeaikoina kuunnellut. :) Funin biisin olen löytänyt vasta hiljattain.. we are young!!! Lana del Rey ja Blue Jeans on vain kestosuosikkini. Coldplay on tunnelmaltaan niin ihanan rentouttava ja jotenkin kehoa ja mieltä nostattava ja keventävä. David Guettan yhteistyöt Nicki Minajin ja Sian kanssa taas nostattavat ainakin itselläni biletunnelmaan! Sia on muuten australialainen ihan näin off topic.. ;)







Kivaa perjantaita ja viikonlopun alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska toi olut mainos! :D Ihana myös toi The silly love song :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :D Kivaa kun olit liittynyt myös lukijaksi! :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)