4.2.13

Viikonloppu takana

Meillä on ollut vieraita sellaiset 8 viikkoa putkeen ja keskeytymättä, ja nautin jokaisesta päivästä! Äitini ja isäni lähtivät kotiin torstaina ja nyt on ollut ihan outoa olla kotonakin ihan vain kaksin ja ilman että vapaa-ajalle olisi koko ajan hirveästi ohjelmaa mietittynä. Minua oli tänäkin viikonloppuna pyydetty osallistumaan kivoihin juttuihin sekä perjantaina että lauantaina, mutta kaiken juoksun jälkeen halusin vain ihan rauhallisen ja suunnittelemattoman viikonlopun.
Se toimikin ihan hyvin. Kaikenlaista tuli tehtyä, mutta hetken mielijohteista ja ilman mitään aikatauluja tai etukäteissuunnitelmia. :) Perjantaina kävin töiden jälkeen salilla tekemässä alakroppaa, mutta loppuilta menikin mukavasti sohvalla kylpytakki päällä ja katselin uusintaa televiso-ohjelmasta My Kitchen Rules. Siinä on jokaisesta eri osavaltiosta kaksikko ja jokaisen on vuorollaan tehtävänä kokata ilta muille. Lopputuloksen sitten arvostelevat muut parit ja kaksi ammattituomaria. Olen viimeaikoina katsonut aika vähän televisiota ja kokkiohjelmia en oikein ikinä. Tuo oli sarjan ensimmäinen jakso ja taidan jäädä seuraamaan sitä. Ohjelmaan oli valittu mielenkiintoisia pareja, mm. isä ja poika, jotka ovat aivan toistensa kopioita aina silmälaseja myöten ja hullu intialaistyttökaksikko, jotka laukovat suustansa aivan mitä sattuvat.
Lauantaina taas halusin testailla yhtä lähellämme olevaa kahvilaa ja suuntasimme sinne aamupalalle. Pian soitimme eräille melko lähellä asuville kavereillemme ja pyysimme heitä liittymään seuraan. Join pari isoa kupillista kahvia ja söin aivan mielettömän hyvän munakkaan! :P
Aamupalan jälkeen päätin lähteä kavereiden kanssa käymään ostoksilla. Tuli shoppailtua hieman meikkejä ja mintunvärinen paita Zarasta alennuksella. Ostin myös parit hyvät rintaliivit. Inhoan niiden ostamista ja jotenkin päädyn aina ostamaan aivan vääränkokoiset. Nyt päätin etten lähde kaupasta ennen kuin minulla on täydellisesti istuvat ja ilman olkaimia pysyvät. Onneksi sain tavaratalosta todella hyvää palvelua ja juoksutin sekä kaveriani että myyjää. Alusvaateosastolla oli erikseen perusmyyjät ja sitten sovitusmyyjät. Sain apuuni todella ihanan vanhan harmaapäisen naisen joka yhdellä silmäyksellä hahmotti tilanteeni ja jopa kirjaimellisesti puki liivit päälleni, melkoista palvelua! ;) Lopputuloksena sain kahdet sellaiset liivit, että minulla ei varmasti ole eläessäni ollut yhtä hyvin istuvia. Jotenkin niinkin arkisesta ostoksesta tuli todella hyvä mieli. Kotiin päästessä olikin sitten pakko ottaa päiväunet ja illalla meille tuli yllättäen pari kaveria kylään. Oli kiva viettää aikaa yhdessä, mutta minnekään en kotoa jaksanut enää illalla lähteä.  

Tässä lauantain asua:
- t-paita: Gina Tricot
- farkut: FreeSoul
- laukku: Mimco
- kengät: ?? (Malesiasta)

En jaksanut aamiaiselle panostaa farkkuja ja t-paitaa enempää, mutta ne ovat muutenkin minulle aika yleinen vaatetus. Ne ovat niin helppo valita kaapista ja pukea päälle ilman sen enempää miettimistä. :) Yritin ottaa nopeasti muutaman asukuvan parvekkeella, mutta siitä ei meinannut tulla mitään kun hiukset lentelivät joka suuntaan ja silmiä sirritti tuulesta ja auringosta. :D

Sunnuntaina päädyin taas kaupoille ja tällä kertaa seuraksi ja makutuomariksi aurinkolasiostoksille. Superhienot lasit kaupasta löytyivätkin ja itsellenikin iski aurinkolasikuume. Kaverini uusissa laseissa on polaroid-linssit ja en voinut uskoa eroa tavan aurinkolasien kanssa kun itsekin kokeilin niitä ulkona! :D Kaikillehan ne eivät sovi, mutta itse haluan myös sellaiset. Ne blokkaavat tietyt säteet niin tehokkaasti, joita tavan aurinkolasit eivät tee, ja koko näkökokemus on jotenkin niin erilainen. Muutenkin eräs tuttu kertoi viikko sitten miten hänen äitinsä oli saanut ihosyövän silmän taakse. Hän muistutteli aurinkolasien tärkeydestä ja se sai minutkin miettimään kuinka hyvin silmiäni oikeasti suojaan.

Illalla kävin mieheni kanssa elokuvissa ja katsoimme Les Misérablesin. Siitä on vuosia kun olen viimeksi katsonut musikaalielokuvan ja vielä kauemmin kun olen ollut oikeassa musikaalissa, mutta se oli todella kivaa vaihtelua tavan elokuvaan kun alun jälkeen taas tottui laulettuun kerrontaan. ;)
Tulipa taas höpötettyä kun viikonloppuna ei tullut postattua mitään. :) 
Millainen viikonloppu teillä oli? :)

6 kommenttia:

  1. Meilläkin varsin kiireinen ja vieraiden täyteinen :D onhan se ihanaa, kun käy vieraita mutta jälkeenpäin kyllä väsyttää!

    VastaaPoista
  2. Ihania kukkia! On kyllä tosi paljon eroa eri liivien välillä, ja kun löytää ns. täydelliset, niin ei halua enää huonosti istuvia pitääkään. Mutta hirveä homma siinä on, että löytää hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sain ne mieheltäni ja halusin niistä muutaman kuvan ottaa ennen kuin ne lakastuivat. :) Hommaa on ja itselläni vielä se, että turhaudun nopeasti liiviostoksilla enkä jaksa juosta loputtomiin sovituskopin ja hyllyjen väliä etsimässä taas uutta kokoa tai jopa mallia. Sen takia olikin ihanaa kun joku muu teki sen etsimisen puolesta ja osasi kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin. :)

      Poista
  3. Jeeeee, säkin löysit nyt hyvin istuvat olkaimettomat!:) Oliko ne samasta kaupasta kuin ne mun? Ihanaa palvelua kyllä - because you're worth it ;) <3 Mä en ole nyt päässyt käyttämään mun olkaimettomia, kun eihän täällä pakkasessa voi pitää olkaimettomia paitoja, mutta kesällä, sit lähtee olkaimet! :D eikä tarvii kriiseillä ettei olis hyviä rintsikoita niiden kanssa!

    Olen hurjan onnellinen, että noista kahdeksasta vieraiden täyteisistä viikoista minä sain viettää kanssasi kolme <3 Had a holiday of a lifetime :-*

    P.S. Kalle! :D

    T. Et kyllä ikinä arvaa ;) <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun omani ostin nyt Myersin tavaratalosta ja oon käyttänyt niitä nyt paljon mm. parin sellaisen paitani kanssa jossa yläosa on sellaista näkyvää ja harsomaista. :) Sun oli kyllä löydöt ja niistä se omakin kipinä taas kasvoi! :)

      Minullakin oli niin ihanaa sun kanssa! <3 <3 <3 Tuu takaisin! ;) *muisk*

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)