11.4.13

LiLo

Täällä yhä ollaan vaikka blogin puolella on hiljaisempaa ollutkin. Kiirettä on riittänyt ja olen paljolti myös ollut netin kanssa ainoastaan kännykkäni varassa. Kuitenkin ehkä yhtenä syynä on myös ollut se, että olen ollut paljon omien ajatusteni kanssa. Elämä muuttuu jatkuvasti ja joskus muutokset tarvitsevat sopeutumista ja ajatusten lokeroimista kun ne sinkoilevat valtoimenaan aivoissa.

Noh, joka tapauksessa tänään sai sydämeni läpättämään Lilon esiintyminen David Letterman Showssa. Joku ehkä muistaa postaukseni Nolo julkkisihastus, joka selittää taustaa tälle. Siitäkin postauksesta on lähes vuosi ja olen jo meinannut monta kertaa luovuttaa.. ja minkä suhteen? Fanittaminen on nimittäin täysin väärä sana eikä ihailukaan toimi tässä määritteenä. Kuitenkin jokin Lindayssä viehättää ja saa minut kannustamaan ja toivomaan parempaa ja ennen kaikkea niitä parempia valintoja!

Lilo on vielä kaukana parhaasta potentiaalistaan, mutta kuitenkin kyseinen esiintyminen sai minut huokailemaan hyvällä ja jotenkin, uskomaan että kyllä tästä vielä noustaan! Jotenkin tämän kirjoittaminen tuntuu hassulta ja melkein tuntuu, että ehkä minunkin olisi hyvä kirjautua johonkin sisään.. :D

Mutta oi Lilo...!!!


Mielestäni hän esiintyi ihan hyvin vaikka Letterman heitti pahoja kysymyksiä. Hän osasi nauraa itselleen ja kun hän kyyneltyi.. 
oi! LiLo!!! heart

8 kommenttia:

  1. En ole kauheasti Lindsayn elämää seurannut, mutta jotain kuitenkin. Toivotaan, että parempaa seuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jutut on tietenkin aina pelkkiä juttuja, mutta kun miettii Lilon vanhempia niin ei moni asia enää ihmetytä.

      Poista
  2. Ihana olet <3 Norppa ajattelee sinua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin olit norppa tänään minun mielessäni <3

      Poista
    2. <3

      Terkkuja Allegro-junasta, Norppa matkustaa! Menen pariksi päiväksi Pietariin. Ehkä joskus yhdessä... ;) :* <3

      Poista
  3. Kiva postaus.Kiva sinä.Hyvä osata nauraa myös itelleenkin.Nyt muuten tein haasteen,jonka annoit mulle kauan sitten.:)Oon uudelleen innostunut bloggaan.Hyvä haaste.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! :D Itselläni on taas ollut jonkinlaista luovaa taukoa, kun tuntuu ettei ole asiaa tai oikeastaan olisi, mutta.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)