26.4.13

MUS ++

Tämä postaus oli unohtunut luonnoksiin keskeneräisenä, mutta eipähän se haittaa kun nyt ainakin olen mielipiteitä ehtinyt kartuttaa kauemmin. Ennen työmatkaani Uuteen-Seelantiin, käväisin Myerin tavaratalossa, koska en voinut enää viivytellä kauempaa Lancômen Teint Idole Ultra meikkivoiteen ostamista ja tiesin ettei sävyäni myydä lentokentällä. Meikkivoiteen ostettuani päätin tutkia myös muita meikkiosastoja ja huomasin, että Make Up Storen koko osasto oli siirretty sivuun normaalilta paikaltaan ja se vaikutti muutenkin hylätyltä. Myyjiä ei ollut lainkaan ja osasto vaikutti melko sekaiselta.

Ilmeisesti MUS oli poistumassa kokonaan Myeriltä ja sen takia kaikki heidän tuotteensa olivat alennuksessa. En voinut jättää tilaisuutta käyttämättä ja ostin muutaman meikkituotteen.
Päivän kokonaissaldo meikkien osalta

Ostokset kokonaisuudessaan:
Make Up Store Micronized compact powder: chocolate
Make Up Store Microshadow: Rusty
Make Up Store Creme lipstick: Mauve Berry (ruskeampi)
Make Up Store Cream: Mood (punaisempi)
Mustasuti: 206
Valkoinensuti: 117
Lancôme Teint Idole Ulta 24H: 005
Sally Hansen Airbrush Legs: Light Glow 
Huulipunia ei tytöllä voi ikinä olla liikaa ja pieni sivellininnostuskin on viimeaikoina iskenyt. Tykkään huulipunien koostumuksesta sillä ne ovat todella kermaisia eivätkä tunnut huulilla yhtään kuivattavilta. Sutiin 117 olen todella ihastunut ja sitä käytän nykyään aina meikatessa kun levitän nudea luomiväriä koko silmän alueelle ikäänkuin pohjaksi. 206 on puolestaan jäänyt käyttämättömäksi. Sitäkin mainostetaan luomivärisiveltimeksi, mutta jotenkin sen synteettinen harjas on niin kovaa, etten tykkää käyttää sitä silmien alueella. Sitä voisi käyttää myös peiteaineisiin, mutta kun en niitäkään oikein käytä.


Uutta varjostustuotetta olen ihan etsinytkin. Tuo on siis peritaatteessa ihan puuteri, mutta sitä mainostettiin että toimii hyvin vaalealle iholle myös varjostukseksi. Olen tykännyt siitä todella paljon ja myös sitä tulee käyettyä nykyään käytännössä aina kun meikkaan. Perusteet tuolle ruskealle luomivärille löysin sillä, että eräästä diorin suosikkoviisikostani on lähes vastaava ruskea jo loppumassa ja tuolla voin korvata sen. Todellisuus on kuitenkin se, että minulla on erilaisia ruskeita sävyjä lukemattomia, mutta silti aina sormet syyhyää niiden kohdalla kun katselen kaupoissa meikkejä.

Lancômen meikkivoiteesta olenkin kirjotellut aikaisemmin ja se on edelleen aivan ehdoton suosikkini! Vähän kyllä jännittää saako Kanadasta tuota sävyäni (Suomesta en saa) vai joudunko kokeilemaan muita sävyjä tai peräti merkkiä.

Sally Hansenin tuotteesta kiinnostuin ensin kun luin Tämän postauksen Nude blogista. Onneksi löysin tuotetta täältä ja sitä oli myös monessa eri sävyssä. Omatkin koipeni saivat ihanaa kaunistusta ilman, että olisivat kuitenkaan värinsä puolesta näyttäneet kuin olisivat olleet eri kehosta kuin muu kroppani. Suosittelen tätä tuotetta!

Kuva lainattu!
Olen ollut meikkilakossa taas jonkin aikaa mikä on onnistunut melko hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)