2.4.13

Moonlight Cinema & Gold Class

Viikon sisään olen käynyt elokuvissa jopa kahdesti, mutta kumpikaan ei ollut mikään perinteinen käynti. Viime viikolla kävin parin kaverin kanssa katsomassa Life of Pi elokuvan Moonlight Cinemassa. Täällä Melbournessa se sijaitsee Royal Botanical Gardenissa Ornamental Laken rannalla (huh mikä nimihirviölause jälleen). Se siis sijaitsee puistossa ja ulkoilmoissa. Se oli toinen kerta kun olin siellä elokuvissa ja tykkään paikasta todella paljon.

Nurmikkorinne,  makoilu säkkituolissa tai viltin päällä,  nauttien pientä naposteltavaa ja viiniä, ihaillen elokuvan ohessa tähtitaivasta ja kuuta ja katsellen yli lentäviä lepakoita. Mahtavaa! Minulla on molemmilla kerroilla käynyt tuuri, että on sattunut juurikin pilvetön taivas ja muutenkin lippuihin sisältyy säävaraus eli sateen sattuessa saa rahat takaisin.

Ihmiset tulevat paikalle ehkä tuntia ennen piknikille ja kun pimenee, alkaa elokuva.
Life of Pi oli mielestäni hyvä elokuva ja ennenkaikkea se oli visuaalisesti todella kaunis. En halua pilata elokuvaa jos joku haluaa sen nähdä, mutta pidin myös siitä kuinka se sai minut ajttelemaan ja mietin elokuvaa ja tarkoituksia monta päivää elokuvan näkemisen jälkeen.
Viikonloppuna taas kävin katsomassa Die Hard elokuvan viimeisimmän jatko-osan. Eräs elokuvateatteriketju myy kahdenlaisia näytöksiä useimpiin elokuviin. On normaaleja ja sitten on Gold Class näytöksiä. Kirjoittelin GC näytöksistä jo joskus aikaisemminkin, joten tiivistäen, paikalle mennään yleensä hyvissä ajoin ennen elokuvan alkua. Tilaillaan syötävää ja juotavaa, joita voi nauttia jo ennen elokuvan alkua tai tilailla siten, että ne tuodaan sinulle kesken elokuvan missä vaiheessa haluatkin. Tavallisten penkkien sijaan, jokaisella on oma nojatuoli, jota voi säätää sähköisesti selkänojineen ja jalkaraheineen. Tuolien välissä on myös pieni pöytä tarjoiluille ja siinä nappi, josta voi tilata tarjoilijan jos haluaa jotain lisää.

Normaalisti ostan ihan niitä peruslippuja, mutta onhan se aika luksuksentuntuista välillä käydä elokuvissa hieman paremmin. Itse elokuvasta on pakko sanoa, että se oli huono! En yleensä itse valitse toimintaelokuvia, mutta silti ne yleensä tempaavat minut mukaansa ja sitten en pysty lopettamaan niitä kesken vaikka ne tulisivat televisiosta. Olen nähnyt aikaisempia Die Hard elokuvia ja se missä oli jokin nörttiteema tietokoneineen oli mielestäni hyvä. Tämä viimeisin oli kuitenkin oikeasti juonettomin elokuva, jonka olen ikinä nähnyt! En edes lopussa meinannut tajuta, että elokuva on oikeasti loppumassa kun koko ajan odotin että juonellisesti tapahtuisi jotain. Toinen vieruskaverini nukkui heti alusta ja itsekin meinasin nukahtaa jossain välissä.

Tässä loppuun vielä pari instagram kuvaa, jotka otin samana iltana. Toisessa nautiskelen pientä strawberry daquiria kasinolla ennen elokuvan alkua ja toinen on tyylikäs vessakuva, jossa näkyy asuani.
 Asu:
- mekko: Marc by Marc Jacobs
- kengät: Giuseppe Zanotti
- laukku: YSL
- bleiseri: Lindex
- huivi: We are Owls
- korut Lovisa
- hiukset: omat (tosin tämän kuvan myötä harkitsen siihen vakavasti muutosta)

 

6 kommenttia:

  1. Toi daiquiri-kuva on mahtava! Itse drinkkihän näyttää olevan isompi kuin sinä, kaunis tyttö!:) Ja älä nyt vielä hiuksia mene vaihdattamaan, ne on sulla aina niin siististi cool! <3

    Mekin katottiin Kallen kanssa toi Piin elämä, ja mäkin tykkäsin! Se oli kaunis tarina!

    T. Norppasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vitsinä sen daiquirin sain, mutta olihan se hyvä. :) Kivaa, että tekin olette nähneet sen leffan. :)

      Poista
  2. Onpa mielenkiintoisia teattereita, varsinaista luksusta toi jälkimmäinen ja ihana varmasti ulkona nauttia teatterista. Vau mikä drinkki, suosikkidrinkkini on juuri mansikka daiquiri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on minunkin! Toinen klasikko mikä maistuu aina on Mojito. :)

      Poista
  3. Hiukset..omat! :D :D ihana!
    Kuulostaa mahtavalta nuo molemmat leffamiljööt!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti tutkailin jo pidennyksiä netistä, mutta on ne hurjan hintaisia! :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)