10.10.13

Asu 09/10/13 ja kuvia eiliseltä

Blogin kirjoittaminen on tuntunut todella vaikealta. Aiheita riittäisiä ja kuviakin olen ottanut. Tuntuu vain vaikealta kirjoittaa ne tekstit kun oma mieli on sellaisessa myllerryksessä. Aika täällä Melbournessa ja Australiassa on niin vähissä ettei sitä meinaa edes käsittää. Elän edelleen sitä tavallista arkea töineen ja rutiineineen, mutta samalla aikaa tarraudun joka hetkeen täysillä.

Pidin eilen iltapäivän vapaata ja vietin sen kaupungilla nauttien vielä kerran. Päivä oli aika lämmin (lähemmäs 30), mutta päädyin silti farkkuihin sillä arvasin, että tuskin olisin kovin aikaisin tulossa kotiin ja yöhönhän se sitten menikin.

- paita: Lindex (ihan lemppari)
- farkut: Bardöt
- kengät: Tory Burch
- laukku: LV (speedy)
- kello: Guess
- vasemman ranteen korut: Marc by Marc Jacobs
- oikean ranteen koru: Gorjana

Hävitin eilen tuon Gorjanan rannekorun, mikä harmittaa aika paljon sillä siitä on tullut ihan suosikkikorujani. :( Onneksi mieheni lupasi ostaa minulle uuden joululahjaksi.

Kuvat kaupungilla tuli eilen otettua ihan kännykässä ja tässä niistä osa. Tuntui, että päivä taas lensi ohitse ja illallakin minun tuli itkettyä muutamaan kertaan liikutuksesta kun olimme parhaimman ystäväpariskunnan kanssa eräällä kattoterassilla. Miten paljon olenkaan nauttinut näistä kahdesta vuodesta täällä ja miten tärkeät ihmissuhteet solminut. Näyttää kirjoitettuna niin kliseiseltä vaikka se on kaikka muuta. Melkein toivon että minulla olisi ollut täällä kurjempaa.






8 kommenttia:

  1. Kiva tyyli. Joo sellaista se ulkomailla oleminen tekee, aina jää ikävä jotain paikkaa..
    Mutta tulet varmasti vielä palaamaan tuonne :) ei kaikki ole niin lopullista kuin lähdön hetkellä voi tuntua

    VastaaPoista
  2. Minäkin usein kaipaan tietyistä maista tiettyjä asioita, esim. Keski-Euroopassa (pohjoisemmasta puhumattakaan) ei ole läheskään yhtä lämmin kuin Etelä-Italiassa ja tunnelma on muutenkin rennompi mitä etelämmäksi menee. Mutta ainahan voi palata takaisin, edes hetkeksi lomalle jos ei muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lomia olen suunnitellut nyt jo. ;) Lomat ovat kuitenkin aina niin eri asia, mutta ovathan ne aina kai parempia silti kuin ei ollenkaan.

      Poista
  3. Voi, haikeita hetkiä. Tsemppiä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tämäkin viikonloppu taas ollut omanlaisensa..

      Poista
  4. Sinulle olisi blogissani haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se vaikutti oikein kivalta. :) Teen sen heti kun pääsen taas blogiraiteille.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)