18.10.13

Lähdön paikka

Olen ihan juuri lähdössä lentokentälle ja kohti Kanadaa. Onneksi vasta kuitenkin ensimmäistä kertaa. Menen nyt siis koulutukseen ja tutustumaan taloomme ja palaan tänne Australiaan vielä 1.5 viikon päästä pariksi viikoksi. Se on jännää kun koko ajan on ollut sellainen lähdön fiilis, mutta kuitenkin samaan aikaan tuntuu ettei sitä pysty sisäistämään!

Ehkä tilanne nyt kuitenkin muuttuu kun menen sinne ja näen sen ympäristön, johon elämämme muutamme. Olen kerran siellä lomalla käynyt, mutta siitäkin on jo 5 vuotta ja en silloin vielä osannut kuvitella, että joskus se on minun kotini hetken verran.
Instagram @mipsukka
Pelottaa vähän paljon laukkuni painaa ja tiedän, että käsimatkatavarani painavat varmasti triplat sallittuun.. Onneksi käsimatkatavaroitani ei ole ikinä punnittu ja samaan tuuriini luotan nytkin. Pakkasin niihin kaikkea arvokasta, joita en mielellään laita ruumaan tai sitten myöhemmin muuttolähetykseen. Tarkoitus onkin sitten palata takaisin kirjaimellisesti laukut tyhjinä. :)

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) ♥ nyt odottelen sydneyssä jatkolentoa ja ainakin tänne asti olen selvinnyt. ;)

      Poista
  2. Onnistunutta tutustumista tulevaan kotiseutuusi Mipsukka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi ♥♥ Ihan en ole vielä perillä. Pysähdyttiin viikonlopuksi tähän puoleenväliin. ;)

      Poista
  3. Turvallista ja onnellista matkaa uudelle mantereelle! Toivottavasti te ja kaikki tavaranne pääsitte hyvin perille! <3

    Paljon haleja Norpalta, hengessä mukana! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Norppa! ♡♡ Pitää tarkistaa mihin norpalle voisi laittaa pesän. :)

      Poista
    2. Löytyikö Norpalle pesäpaikkaa? :) <3 <3 <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitoksia Reetta! Kaikki meni ihan todella hyvin, vaikka olikin aivan mielettömän ihanaa palata tänne Australiaan vielä pariksi viikoksi.. ;) <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)