28.3.14

Ensimmäisessä Starbucksissa

Seattlessa sijaitsee kaikkien aikojen ensimmäinen Starbucks kahvila, josta se on sitten ketjuuntunut ja lähtenyt leviämään ympäri maailmaa, kuulemma nykyisin myös Helsinkiin. :) En ole mikään varsinainen Starbucks fanittaja tai pidä sen kahvia erityisen hyvänä, mutta kyllä siellä tulee paljon käytyä koska sen kahviloita on täällä kätevästi melkein joka nurkalla.
Kahvilaan oli melkoiset jonot, mutta se ei haitannut yhtään. Mielestäni kyseessä oli yhtä varteenotettava turistikohde Seattlessa kuin mikä tahansa muu, vaikkapa se Space Needle. Kanadalaisissa työkavereissani sekä USA:n rajavirkailijassa tämä kohteeni tosin herätti naurun pyrskähdyksiä.
Kahvilasta oli ostettava tottakai se vakio kahvini eli skinny Latte venti koossa, mikä on se isoin. Sen lisäksi ostin pari Starbucks mukia vaikken varsinaisesti keräile niitä. Minulla on niistä Australia sarja, sekä Canada, Vanvouver ja Whistler mukit. Nyt oli kuitenkin ihan pakko ostaa myös tuolta mukit, koska ensimmäinen kahvila ikinä on kuitenkin se ensimmäinen.
Siellä sitä kahvia siemailen. ;)

6 kommenttia:

 1. Mekin käytiin tuolla silloin. Ei ollut tosin jonoa, oli hiljainen päivä :) vähän harmi, kun siellä ei ole istumapaikkoja sisällä mutta muuten söötti kahvila. Ja onhan siinä sitä jotain, ensimmäinen Starbucks kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että viikonloppu vaikutti jonoihin. :D Istumapaikat olisivat olleet kivat, mutta luulen että se on aika usein ruuhkainen ja olihan se todella pieni. :)

   Poista
 2. Olen aina miettinytkin että miltähän se Seattlen eka Starbucks näyttää :D Erilaiselta näemmä!
  Vaikka olenkin hieman Starbucks addikti, aina länsirannikolle matkatessani etsiskelen katseella 'Seattle's Best' kahvilaa. Tykkään ketjun kahveista jopa vielä enemmän :) Oletko testannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kiinnittänyt huomiota kyseiseen kahvilaketjuun ikinä. :D Pitää kokeilla joskus ja tajusin, että käyttämäni irtokahvi kotona on heiltä vaikka ihan normikaupasta ostettua. :)

   Poista
 3. Hyvät kuvat! Saksan Starbucksissa oli hyviä jugurtti-hedelmä sekoituksia :)
  en ole löytänyt niitä ihme kyllä muualta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) En ole varma onko tuollaisia täälläkään. Muistelen nähneeni joko ihan jogurtteja myslillä tai sitten hedelmiä erikeen. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)