27.3.14

NHL pelissä

Viikko sitten olin elämäni ensimmäisessä NHL ottelussa. MM-jääkiekkoa tykkään seurata mutta muuten en ole juurikaan jääkiekkoihmisiä. Jos satun näkemään urheilu-uutiset saatan katsoa miten Tappara tai Pelicans on pärjännyt tai onko kukaan suomalainen päässyt tehopisteille NHL:ssä. Oli kuitenkin kivaa käydä NHL pelissä sillä se nyt on vain täällä yksi niistä must do -jutuista.
Vastakkain olivat Vancouver Canucks ja Nashville Predators, joissa kummassakaan ei valitettavasti pelannut suomalaisia. Predatorseilla tosin on kakkosmaalivahtina Pekka Rinne, mutta hän ei ollut maalilla. Kannatin tottakai "omaa" joukkuetta, joka onneksi pelin voittikin!
Halli oli täynnä ihmisiä ja siellä oli kivasti tunnelmaa. Kaikki oli jotenkin kuten olin odottanutkin, mutta jää näytti aluksi aivan todella pieneltä. Tuntui, että sen voisi muutamalla potkulla luistella päästä toiseen. Ihmisillä oli valtavasti pelipaitoja ja muuta rekvisiittaa, mutta itse tyydyin Vancouverin NHL Heritage Classic jääkiekkopipoon. :)
Seuraavaan NHL peliin menen jo nyt lauantaina kun meillä on firman juhlat ja aitio varattuna. Silloin vastakkain pelaavat Vancouver Canucks ja Anaheim Ducks. Luulen, että joudun olemaan paikallisittain luopio ja kannattamaan Anaheimia ihan vain sen takia, että olen aina tykännyt siitä joukkueena, koska Teemu Selänne pelaa siellä ja nykyisin Saku Koivukin, eli todellisia suomalaisia jääkiekkolegendoja.

6 kommenttia:

 1. NHL matsi on MUST! Ja pääset vielä Anaheimin peliin, lucky you! :) Itsekään en ole erityisesti jääkiekosta kiinnostunut mutta rapakon takana aina täytyy tarkastaa josko sattuisi pelejä matkan ajaksi. Onhan niissä tunnelmansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen pitäisi olla hyvä peli! :D Varmaan hauskaa, että jos on käynyt useammissa peleissä sitten seurata niiden joukkueiden tuloksia Suomessakin. :)

   Poista
 2. Oih! Teemu ja Saku <3 Onnellinen sinä :) ota Norpalle lähikuvat! Vähän niinku sillon Leiskasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan ottaa kunnon putki mukaan.. ;) :D

   Poista
  2. Se oli liian suuri! Ne käännytti mut siinä ovella ja mun oli pakko viedä se takaisin hotellille, joka tosin onneksi oli korttelin päässä. Voi voi.. :D Onneksi se kittiputki kelpasi.

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)