26.8.14

Loman jälkeen

Eilen saavuin takaisin Kanadaan eli loma on ohi. Tuntuu kuitenkin tosi mahtavalta! Tunnen oloni paljon energisemmäksi, onnellisemmaksi ja jollain tavalla myös rauhallisemmaksi. 
Oli ihanaa nähdä perhettä ja ystäviä ja saada hetkeksi etäisyyttä tänne Kanadaan. Se toimi ja nyt uskon nauttivani tästä seuraavasta vuodesta huomattavasti helpommin ja enemmän.
 
Talolla oli kaikki suurinpiirtein ennallaan ja ihana Ginakin jo meitä odotteli. En olisi ikinä uskonut, että minusta tulee vielä tälläinen cat lover ja Ginaa kaipasin ja mietin loman aikana monta kertaa päivässä. Sitä lähdinkin etsimään ensimmäisenä kun eilen saavuin takaisin.

Nyt pitää vain päästä aikaeroväsymyksestä eroon ja takaisin normaaliin rytmiin. Kaikki ainakin alkoi hyvin. Menin eilen yhdeksän jälkeen nukkumaan, heräsin tänään viideltä, kävin 9 km kävelylenkillä, menin töihin ja nyt illalla olen vain ottanut rennosti ja tehnyt ruokaa. Ei haittaisi vaikka aamuvirkkuus jäisi pidemmäksikin aikaa. ;)

4 kommenttia:

  1. Välillä pieni breikki ja etäisyys tekee hyvää.

    VastaaPoista
  2. Oli aivan IHANAA kun kävit kylässä!!! Oon niin onnellinen, että pääsit käymään täällä Norpan ja Koalan pesässä ja ehdittiin käydä yhdessä pesemässä mattoja ;) Kivaa että pääsit takaisin Ginan luo, se varmasti oli iloinen teidän paluusta! :) Nyt vaan nauti, vuosi menee nopeasti... ;) Täälläkin on pitänyt hässäkkää sen jälkeen, mutta pikkuhiljaa syksyinen arki tasaantuu :) <3 Oot niiiin rakas! Haleja Norpalta!!!! :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin kivaa!!! Koko matka antoi mulle paljon voimaa. :) Ginan kanssa on ollut tosi ihanaa, se on vaan niin kultainen. Kultainen olet sinäkin Norppaseni! <3 <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)