22.12.14

TOIVELISTA

Joulu on jo lähes oven takana vaikkei minulla kovin jouluinen olo ole ollutkaan täällä kesän keskellä. Päätin tehdä kuvitteellisen toivelahjalistan vaikka todellisuudessa en tänä jouluna en toivo yhtään aineellista lahjaa. Ensinnäkin olen täällä matkalaukuilla (=tilanongelma) ja toisekseen minua on alkanut välillä häiritä tavaramääräni. Se konkretisoituu aina varsinkin muuttaessa ja tavaroita pakatessa.  Lapsena ja vielä teininäkin osasin kinuta vanhemmiltani liiankin hyvin kaikkea, mutta nykyään tulee melkein syyllinen olo jos joku käyttää rahaa minuun, ja en ikinä voisi pyytää mitään kallista lahjaa keneltäkään. Lyhykäisyydessään 5€:n lahja ok, 500€:n ei. :)

Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen kuitenkin siihen varsinaiseen listaan eli jos olisi olemassa joulupukki, joka taianomaisesti voisi vain taikoa lahjat ilmaiseksi! :D


Olympus pen e-pl7! Tuo jokaisen bloggaajan unelma, joka on paitsi laadukas ja kätevä, niin oi.. myös niin kaunis kamera. Tietenkin kylkeen myös mukava objektiivi.. ;)

Miu Miun pieni clutch jossain värissä, en osaisi edes päättää missä. Sen nahka on ihanaa ja se on ihanan jäpäkkä kädessä.

Hyväntekeväisyys! Tästä ilahtuisin ihan oikeasti! Jos joku haluaisi käyttää rahojaa lahjaani, ilahtuisin jos ne menisivät sellaiselle jolla on oikeasti enemmän tarvetta.

Australialaisen MOR merkin tuotteita. Sarjaan kuuluu ihania voiteita, tuoksukynttilöitä, saippuoita ja vaikka mitä ihanaa. 

Omistamani Guccin huivi jossain toisessa värissä, vaikkapa harmaana. 

Chanelin 2.55 flap bag. Tästä ei varmasti tarvine selittää enempää.. Itse asissa päätin muutama vuosi sitten, että ostan tämän kun täytän 30. Tarvitsen jotain todella speciaalia kun täytän seuraavan kerran pyöreitä. Nyt vain pitäisi päättää haluanko uuden vai ostaisinko vintagen? Vintagessa miellyttäisi monikin seikka, mm, kultaosien parempi laatu ja arvo. 

Valokuvauskurssi olisi jotain todella mahtavaa.

Iittalan nappulakynttilänjalkoja ja mielellään erityisesti kullanvärinisinä. Perusteena kauneus. 

Siinä oli minun listani. Mitä teillä on ollut? :)

2 kommenttia:

  1. Voi Mipsukkainen, sä oot niin ihana!! :* :* Tuo hyväntekeväisyysjuttu oli niin ihana <3 Ja hei, "onneksi" ei ole enää kovin kauaa, kun meillä se 30 pärähtää mittariin... ;) :D :o
    Norpan listalla oli raakasuklaan valmistusboksi, Karita Tykän raakasuklaakeittokirja ja lahjakortti hot joogaan, uudet nahkahanskat ja collegehousut, jotka sainkin (kaksi viimeisintä Koalalta)! :) Pörrösukkia toivoin myös, mutta niitä ei Pukki tuonut. Täytyy siis pärjäillä entisillä tai ostaa alennusmyynneistä uudet, ne nyt ei ihan kovin kalliita onneksi ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jotain minkä vuoksi sitäkin odottaa... ;) Todella kivoja lahjoja olet saanut. :) Toivottavasti saat pian pörriäisetkin ja varmasti joku voi siihen asti kotona lämmitellä jalkojasi.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)