1.6.11

If only..

Päätin tehdä pienen materialistisen haaveilupostauksen..


Ensinnäkin Mulberryn klassikko Bayswater. Laukku, josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa. Välillä iskee varmuus,että sen vielä ostan ja välillä taas luovutan. Nyt se on jälleen kerran ostoslistalla vaikka tuskin lähitulevaisuudessa. Lauantaina kävin Mulberryn liikkeessä Helsingissä ja ihastuin tuohon Powder Beige Maxi Grain malliin, jossa metalliosat ovat punakullan eli rosegoldin sävyiset. Mielestäni laukku näytti paljon paremmalta livenä kuin kuvissa. Laukku on kuitenkin sesonkimallistoa, joten voi olla että haaveeksi se jääkin..

Toisena laukkuhaaveena minulla on Vuittonin Pegase 55 Business lentolaukku, nimikoituna. Tämän laukun hankkimista jaksan odottaa vaikka 20 vuotta jos se sen vaatii, toivottavasti ei. Isoin kynnys on varmastikin henkinen, koska se kiltti tyttö minussa sanoo ettei laukkuun saa laittaa niin paljoa rahaa ellei ole kaikki muu jo hankittuna. Mutta pitääkö aina olla kiltti?

Laukkuihin liittyy myös Vuittonin laukkukoru. Näin kerran Vuittonin liikkeessä kyseisen korun kiinnitettynä azur-kuosiseen speedyyn ja se näytti siinä niin söpöltä ja nätiltä. Kyseisen kuosinen laukku minulta löytyykin, mutta koru taitaa jäädä puuttumaan. Kaikessa ihanuudessaankin on mielestäni 265€ vain kertakaikkisen liikaa moisesta pikku helystä.

Jos laukut ovat lähellä sydäntäni, niin ovat myös kengät. Mustat tai nudet Yves Saint Laurentin platformkorkkarit olisivat yksinkertaisuudessaan täydelliset.

Ihana olisi myös Roberto Cavallin Just Cavalli -linjan silkkihuivi. Siinä yhdistyvät rakkauteni siniseen ja eläinkuoseihin hillityllä tavalla. Joku muu voisi jopa pitää huivia pelkästään pilkullisena. ;) Plussaa on suht edullinen hinta, mutta miinuksena on se, että huivi saisi olla hiukan isompi. Se on vain 65x65 cm. Eli jos jostain löytyisi vastaava, mutta vain hiukan isompana, kaappaisin sen välittömästi.

Mitä te tykkäsitte? Mistä haaveilette ja osuiko mikään minun listaltani?

6 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa nyt varmaan hölmöltä, mutta oon huomannu sun kommenttaja muutamissa blogeissa ja kun sulla aiemmin luki, että haaveilet blogin kirjoittamisesta niin melkeinpä toivoin että tekisit blogin, kun niiden kommenttien perusteella susta on saanut jotenkin niin ihanan vaikutelman :) Joten nyt yllätyin iloisesti kun tämä blogi oli tänne ilmestynyt!

    Ja vielä kommenttia tähän itse postaukseenkin.. Toi Mulberryn Bayswater on mulla kans haaveissa joskus hankkia, ihanan klassinen laukku! Lisäksi voisin ostaa varmaan koko Vuittonin liikkeen tyhjäksi :D

    t. yksi oman blogin kirjoittamisesta haaveileva, joka ei ole vielä uskaltanut ryhtyä toimeen :D

    VastaaPoista
  2. Ei kuulosta yhtään hölmöltä, teit mut todella iloiseksi! :D Mäkin oon tainnu nähdä sun kommentoivan Xenian blogia. :) Aloittele ihmeessä blogi jos siltä yhtään tuntuu! Tää tuntuu ihan hauskalta ja mullakin on jo monta postausajatusta mielessä joita haluan toteuttaa. Tosin täytyy myöntää että kun tänään yritin ottaa päivän asu kuvia, tunsin oloni lähinnä naurettavaksi. :D Mutta ehkä tää tästä. :)

    VastaaPoista
  3. Hihi :) No mulla on suurin ongelma kamera, joka mulla on vaan ihan canonin ixus niin sillä ei kauheesti kehtaisi kuvailla :D Mutta menis kai se alkuun, täytyy tässä koittaa keräillä rohkeutta omaan blogiin :) Päivän asu kuvat ei oo koskaan naurettavia, tänne niitä vaan!:)

    VastaaPoista
  4. Ei minullakaan ole ainakaan toistaiseksi kuin Sonyn Cyber-shot eli perus pokkari. :) ..ja jos ne asukuvat olisivatkin naurettavia, niin ainoastaan kiva jos voin tuottaa hupia jonkun päivään.. ;)

    VastaaPoista
  5. Nuo kengät ja laukut minulle kiitos! =D Harmi, ettei ylimääräisiä tuhansia löydy tosta noin vain. ;)

    Mahtavaa, että sait vihdoin toteutettua oman blogin. =) Pääsee sitten myös kurkistamaan millaista elämää siellä maapallon toisella puolen vietelläänkään. ;)

    VastaaPoista
  6. No niinpä! :D Todella kiva että löysit blogini tulit pistäytymään! Tuo muutto olikin aluksi ehkä isoin kimmoke blogin perustamiseen. Ajattelin että tulee ehkä ahkerammin otettua valokuvia ja muutenkin kirjoiteltua kokemuksia muistiin, joita voi sitten katsella joskus jälkeenpäin. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)