13.12.13

Rakas Pukki..

..Olen ollut erittäin kiltti ja ohessa vaatimaton lahjalistani.

Korut ovat aina kivoja ja voisiko Chanelin nappikorviksiin ikinä kyllästyä?! Nomination rannekkeessani on ainoastaan yksi pala ja minusta tuntuu, että Hello Kitty alkaa käydä yksinäiseksi. Kalevala Korun Anna rannekoru kävisi kivasti yhteen Naisen Ääni -rintaneulani kanssa, sillä se on suunniteltu täydentämään sitä sarjaa.

Sisustusesineet tuovat myös pitkäaikaista iloa. Alvar Aallon suunnittelema ja Artekin valmistama valkoinen A331 Mehiläispesä olisi valaisimieni kuningatar kodissani varmasti ikuisesti. Myös Iittalan valikoimissa olisi paljon kaikkea kaunista. Matti Klenellin messinginväriset Nappula kynttilänjalat olisivat koristeita jo itsessään ja ottaisin myös mielelläni täydennystä keräämääni Taika -astiasarjaan.

Célinen Luggage Totea olen himoinnut jo parisen vuotta ja se mielellään monivärisenä, kiitos! Isolle matkalaukulle olisi myös tarvetta sillä nykyisestäni on rikkoontunut vetoaisa, mikä tuo haasteensa sen käyttöön kun se ei ole ainoa raahattava. Samsonite on kuuluisa kestävistä ja kevyistä matkalaukuistaan. Uudelle matkalaukulle tarvitsisi myös käyttöä ja sen takia matkalippuja olisi kiva saada lisää. Nyt odottaa New Yorkin reissu helmikuussa, mutta suunnitelmissa on paljon muuta matkailua myös Pohjois-Amerikassa ja miksei myös Etälä-Amerikassa seuraavan reilun vuoden sisällä. ;)
All I want for Christmas..

All I want for Christmas.. p.2


Huiveja ei voi ikinä olla liikaa sillä ne ovat maailman helpoin tapa korjata tilanne jos tulee äkillisesti liian kylmä tai kuuma. Fendin jakardikankainen huivi olisi niin täydellinen ja kaunis! Hajuvesistä uusin suosikkini on Guerlainin La Petite Robe Noire (pikkumusta), josta on nyt tullut myös eau de parfum versio. Tälläiselle lukutoukalle ovat myös kirjat aina varma valinta, vaikka ne saattavat aiheuttaa minulle pitkiä öitä kun en malta mennä nukkumaan.

Gorjanan Crossover rannekorusta sinun Pukki, ei enää tarvitse huolehtia sillä sen tiedän saavani mieheltäni lahjaksi. Minua harmitti hirmuisesti kun kadotin sen edellisen, mutta onneksi sellainen koristaa taas pian rannettani.
Kiitos!


Huom! En tosissani toivo ikinä keneltäkään mitään kallista lahjaa, vaan jätän ne omiksi ostoksikseni! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)