6.12.13

Täällä ollaan..

Blogiin tuli pieni tauko, mutta aika isoja juttuja tässä on tapahtunut. Mitään uutta ja sen dramaattisemmasta ei ole kyse kuin edelleen tästä muutosta.

Kun saavuin Australiaan ja Melbourneen tunsin olevani heti kuin kala vedessä. Rakastin sitä paikkaa ja kaupunkia ensihetkestä ja minulle tuli todella nopeasti olo kuin olisin asunut siellä vuosia. Minulla oli todella korkeat odotukset, mutta kaikki olikin vielä parempaa. En osaa edes kuvailla miten rakastin elämääni ja ihan sitä arkielämääni siinä kaupungissa. Loin myös sellaisia ystävyyssuhteita, joita en olisi etukäteen uskonut pystyväni luomaan niinkin "lyhyessä" ajassa. Nautin täysillä viimeisistä viikoista Melbournesta, mutta ne olivat samalla myös äärettömän vaikeita, koska tiesin sen kaiken päättyvän.

Sitten pari viikkoa sitten lensin tänne Langleyyn joka sijaitsee Vancouverin kupeessa Kanadan länsirannikolla. Vaikka muutto tänne oli myös oma päätökseni (Kanada tai Suomi) en ole missään vaiheessa tuntenut sellaista innostusta kuin Australiaan muuttaessa. Itse asiassa ennakko-odotukseni olivat todella matalalla ja nyt tuntuu että kaikki on vielä siitäkin huonompaa.. Inhottavaa kirjoittaa se noin, mutta totuus on etten ole nauttinut alusta täällä. Ikuisena optimistina uskon, kuitenkin tunteen paranevan ajan myötä. Koen nyt sellaista kulttuurishokkia ja myöskin elämäntapani on kokenut täällä täysimuunnoksen. Enää ei iltoja vietetä kaupungilla juosten, vaan ne vietetään isossa talossa nököttäen Netflixia katsellen ettei olisi liikaa aikaa niille omille ajatuksille. Paljon aikaa on vienyt myös ihan perussasioiden järjestäminen kuten pankkitilin avaaminen, taloon tutustuminen, omien muuttotavaroiden purkamista ja kaikkea sellaista. Olen myöskin nukkunut ihan älyttömiä määriä ja silti on usein väsynyt olo. Jotain positiivista on se, että töissä olen viihtynyt hyvin ja täällä voin tehdä enemmän niitä omanalani töitä, jotka liittyvät markkinointiin. 

Uskon, että kaikki muuttuu tästä vielä parempaan suuntaan! Nyt matkaamme jouluksi kotiin (Jihuu, edellinen joulu suomessa oli 2010) ja ensivuodeksi on paljon suunnitelmia. Haluan tutustua Vancouveriin paremmpin kunhan ensin keksin miten pääsisin sinne kaikista vaivattomimmin.. ;) Lisäksi Seattle on ihan parinsadan kilsan päässä USA:n puolella ja matkailu itäisessä Kanadassa kiinnostaisi myös (Montreal, Quebéc, Ottawa ym.). Etelä-Amerikka on kiinnostanut myös aina minua valtavasti ja vaikka se on edelleen ihan tuhottoman kaukana, on se sinnekin matkustaminen silti kai vähän helpompaa täältä kuin Suomesta. Helmikuussa taasen tapaan erään rakkaan ystäväni Isossa Ompussa ja sitä odotan valtavasti.

Siinä rehellisiä kuulumisia! :) Lupaan piristystä taas blogiin vaikken postaus/päivä tahtia pystykään noudattamaan. Olen kuitenkin tykännyt valtavasti bloggailusta ja uskon senkin piristävän minua. Kiva kirjata Kanadan muistoja myös, mutta ennen kaikkea valtavan kivaa laittaa välillä aivot narikkaan ja uppoutua hyvällä omallatunnolla kaikkeen pinnalliseen hömppään, kuten vaatteisiin, laukkuihin, meikkeihin ym. :)

Työkaverin luona kylässä, jossa neljä viidestä koirasta halusin hengailla kanssani sohvalla *love*

8 kommenttia:

  1. No jopas jotakin! Sinullahan onkin isot elämänmuutokset takana! Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu, usko pois:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on uskottava! Kiva kun jätit tsemppaavan kommentin. :) ♡

      Poista
  2. Kiva että päivitit pitkästä aikaa :) olenkin kaivannut kuulla miten siellä on mennyt. Ikävä kuulla, että alku on ollut tahmea! uskon myös että vielä kaikki siitä paranee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kavereilta alkoikin tulla fb:ssa sen verran huolestuneita kyselyitä että ajattelin että hyvä päivittää kuulumisia täälläkin. Kivaa kyllä alkaa päivittää blogia muutenkin. :) Kiitos Laapa! ♥♥

      Poista
  3. Kohta oot Mipsu hautautuneena meidän sohvalle, päälläsi 100 kiloa bullmastiffia ja niin paljon rakkautta ja pusuja, että pakostakin tulee parempi mieli!! <3 <3 <3 Doriksella jo ikävä kummitätiä ja Keijolla kanssa. :) JA MULLA!
    Koita jaksaa, onneksi saatte pikku breikin. Tiedän, että tulet nauttimaan ajasta Kanadassa, vaikka nyt on raskasta. Mutta se on sen arvoista. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan superhyvältä!!! <3 <3 Ihanaa nähdä teitä!! <3 :*

      Poista
  4. Kiva lukea taas kuulumisia, ymmärrän täysin.. Mutta kaikkeen voi tottua! se vaatii vain aikaa. Yritä löytää sieltä jotain kivoja käymisen arvoisia kohteita se voi auttaa sopeutumaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnitelmia siihen on jo paljon! Muuten tulen varmaan seinähulluksi.. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)