24.9.13

Louis Vuitton Keepall Bandouliére 55 Mon Monogram

Otsikosta tuli melkoinen nimihirviö, mutta siinä on uusi laukkuni pähkinänkuoressa. Olen niin innoisani, että se viimeinkin saapui! Mon Monogramin takia se tilattiin ranskasta asti ja kaikkinensa toimitukseen kului kuukausi. Se luvattiin kahdessa, mutta liikkeessä sanottiin jo silloin, että luultavasti se tulee paljon nopeammin.
Se on kauniin yksinkertainen laukku, jossa on kuitenkin pieniä kivoja ykstyiskohtia kun sitä alkaa tarkemmin tutkimaan. Olen myös todella tyytyväinen sen tilavuuteen. Tyhjänä se on aika lötkö ja kun aloin täyttämään sitä vaatteillani kuvaamista varten, tuntui että niitä sai tunkea aina vaan lisää.
Laukku on sisältä yksi suuri tila eikä siellä ole pikkutaskuja. En tähän laukkuun sellaista kaipaisikaan, koska minulle tämä laukku on matkustuskäyttöön ja mahdollisen pienen sälän kuljetan kuitenkin käsilaukussani. Sisällä on kuitenkin lenkki, johon voi kiinnittää vaikka avaimet tai pikkupussukan, joita LV:n mallistoista löytyykin useita. ;)
Laukun kantohihnat saa kiinnitettyä toisiinsa kiinni tuollaisella pienellä vyöllä ja laukun date code kertoo, että minun laukkuni on valmistettu Ranskassa viikolla 35 ja vuonna 2013 eli laukkuni tosiaan syntyi vasta muutama viikko sitten. ;)
Laukun mukana tuli tietenkin myös LV:n kuuluisa pieni lukko avaimineen ja sillä voisi laukun vetoketjut lukita toisiinsa. En ole vielä oikein päättänyt mihin kiinnittäisin lukon ja toistaiseksi se on vain laukun sisällä pienessä pahvilaatikossa. Johonkin haluaisin sen kuitenkin laukussa kiinnittää, sillä muuten varmaan kadotan sen johonkin täydelliseen säilömispaikkaani.
Jos joku ei ole aikaisempia postauksiani lukenut tai muuten tiedä, niin Mon Monogram tarkoittaa sitä, että saatoin valita laukkuuni muutamasta eri vaihtoehdosta raidoituksen ja sen jälkeen hirmu monesta eri väristä kahden värin yhdistelmän. Jos jotkut tytöt ovat aivan hulluina pinkkiin, on minulla samanlainen side siniseen ja erityisesti tummansiniseen. Sen takia sininen oli luonnollinen valinta ja keltaisen ajattelin olevan piristävä ja raikas väri siihen rinnalle.

Olen aina ostanut kaikki laukkuni, joille voi laskea vähänkään rahallista arvoa aivan itse, ja niin tein tämänkin laukun kohdalla. Ajattelen kuitenkin, että tuo Mon Monogram on lahja vanhemmiltani. En taaskaan osannut toivoa mitään synttärilahjaa ja lopulta vanhempani antoivat minulle rahaa Australian ja Singaporen dollareina mitä heiltä oli jäänyt matkoilta yli. Mon Monogram maksaa vielä lisää laukun normaalihinnan päälle, ja siihen sijoitin ainakin ajatuksellisesti nuo rahat. Mielestäni se käy hyvin järkeen ja sydämeen, koska hehän minulle antoivat nimenikin ja nimikirjaimet M.M.

Nyt pitää alkaa vain aurinkokylvettämään sitä ahkerasti! 
Haluan, että vaaleat valjasnahkaosat alkavat patinoitumaan ennen kuin alan tunkemaan sitä lentokoneissa ylähyllyille ja lepuuttamaan ties kuinka likaisessa maassa. ;)

11 kommenttia:

 1. IHANA laukku, tuo sininen vuori on kyllä kiva plussa. Tämä laukku myös itsellä haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vuorin väriksi saattoi tosiaan valita sen perinteisen ruskean tai jomman kumman mon monogram väreistä. Tuo on sellainen tumma sininen ja näyttää ehkä vähän liian kirkkaalta parissa kuvassa. :) Sinulla on todella hieno kokoelma laukkuja ja tuo sopisi varmasti hyvin joukkoon. ;)

   Poista
 2. Aivan ihana!!! ♡ ♡

  Ja tuossa on kyllä ajatusta kauniusti mujana,että vanhemmat antoivan osan laukusta lahjaksi :)
  Voi että se on upea!! Ja hyvän päätöksen teit nimikirjaimista ja tottahan se väri on sininen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru ihanasta viestistä. <3 :) Tiedät, että osaan olla aika sentimentaalinen. :D

   Poista
 3. Ihana tuo sininen sisus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen todella tyytväinen, että valitsin sen enkä ruskeaa vaikka olisi sekin toiminut. :)

   Poista
 4. Tämä on niin upea! Tahtoo kans.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon kokoiselle laukulle löytää kyllä aina käyttöä. :D

   Poista
 5. Ihanaa, että laukkusi syntyi, kaikki meni hyvin ja nyt sait sen! ;) Ja minusta tuo oli todella kaunis ajatus monogrammin ja nimesi yhteydestä vanhempiisi - se on niin totta <3 Se ei ole vain laukku, vaan henkilökohtaisempi. Olet Mipsukka kaunis ihminen niin ulkoa kuin sisältäkin!

  Norppasi ikävöi sinua :-*

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)