1.9.13

Lazy Weekend

Täällä on taas vietelty sellaista laiskaa ja rauhallista viikonloppua. :) Mieheni saapui myöhään perjantaina työmatkaltaan kotiin ja olinkin häntä jo vähän odotellut. Viihdyn yksiksenikin hyvin, mutta on sitä aina yhdessä 1000x parempi olla. :) Lauantaina näimme heti kavereitamme aamupalalla yhdessä lempipaikoistani, Miss Jacksonissa St. Kildassa. Lauantai oli talven viimeinen päivä ja oli mahtavaa kun oli niin lämmintä jo, että selvisi hyvin ulkopöydässäkin t-paidalla. Sieltä suuntasimme keskustaan vähän kaupungilla pyörimään ja myöhemmin Melbournen "italialaiseen" kaupunginosaan, Lygon Streetille pizzalle. Meillä on siellä yksi lempiravintola, jonka nimeä en kylläkään ikinä muista. Se on ilmeisesti perheomisteinen paikka ja kaikki pizzat paistetaan kiviuunissa. Tykkäämme paikasta kuitenkin senkin vuoksi, että naisomistaja osaa olla ihan tavattoman tyly! Siis niin tyly, että se on jo ihan hauskaa, mutta hänkin usein leppyy ja alkaa loppuajasta jo vähän hymyillä. ;) Illalla tuli vielä katsottua Date Night niminen toimintakomedia televisiosta mikä oli yllättävän hauska.
Instagram (@mipsukka)
Vaikka kuulosta ehkä etten lauantaina tehnyt paljoakaan, niin olen silti jostain syystä ollut tämän koko sunnuntain tavattoman väsynyt. Ensinnäkin nukuin päälle yhteentoista ja en ole oikeasti tehnyt tänään mitään muuta kuin kävin kävelyllä kevään ensimmäisen päivän kunniaksi. Hetken mielijohteesta varasimme vielä äsken tälle illalle liput Wolverine elokuvaan Gold Class näytökseen. Minun on pitänyt käydä katsomassa se siitä lähtien kun sitä alettiin silloin joskus mainostamaan, ja ilmeisesti olemme ihan viimehetkellä liikkeellä, koska se oli jo monesta paikasta poistunut.

Sunnuntain Bonus: Wolverine = Ahma!

Tuo oli itselleni ainakin yllätys kun kerran aloin miettimään Suomen suurpetoja ja sitten tajusin etten tiedä ahman englanninkielistä nimitystä. Olin aina luullut Wolverinen X-Men elokuvissa viittaavaan jotenkin suteen, mutta kyseessä onkin Ahmamies! :D


Mitä te olette puuhailleet? :)

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen viikonloppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä vaikken mitään sen ihmellisempää puuhaillut. Arkikin voi olla kivaa. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)