26.9.13

Luumunväriset kynnet

Tykkään kysistäni tällä hetkellä paljon! Kynteni ovat aina kasvaneet vähän kausittain ja nyt on selkeästi taas vahvan kasvun kausi sillä niissä on taas kivasti pituutta. Jotkut pitävät kyntensä aina tietyn pituisina viilaamalla niitä säännöllisesti. Minä kuitenkin annan niiden kasvaa niin pitkiksi kuin ne ehtivät, kunnes joku niistä napsahtaa poikki, ja sen jälkeen leikkaan ne kaikki lyhyiksi ja kasvatus alkaa uudestaan. Nyt ne alkavat jälleen olla siinä pituudessa, että odotan katkeamista tapahtuvan hyvinkin pian. Tykkään kyllä lyhyistäkin kynsistä ja lyhyisiin kynsiin sopivat todella kivasti esimerkiksi nudesävyt.

Nyt kynsissäni on kuitenkin Seppälästä eurolla(!) ostamani Nina Vanhatapion Sangre lakka ja sen päällä se suosikkini eli OPIn kynnet mattaisiksi muuttava päällyslakka. Hassua kun omasta mielestään kynnet näyttävät todella kivoilta ja sitten kun niistä ottaa kuvia aivan lähietäisyydeltä eivät ne näytäkään enää niin kivoilta! Kuivat kynsinauhat ja iho korostuvat ja pienet virheet tai kulumat lakkauksessa erottuvat niin selkeästi. Sen takia en kehdannut läväyttää yhtään jättimäistä kuvaa vaan piilotin ne kollaasiin. ;)
Tykkäsin tästä lakasta, mutta näin 4-5 päivän jälkeen olen jo hieman kyllästynyt ja mattaisuuskin on alkanut kadota. Se on hirmu tumma ja täällä kun on kevät, niin kaipaan seuraavaksi jotain kevyempää. :) Lähes vuosi sitten ostin kivan mintunvärisen (love you) lakan, jota ehdin käyttää tasan yhden kerran ennen kuin pullosta katkesi yllättäen kaula. Siitä lähtien olen kaipaillut uutta samanväristä ja nyt viikonloppuna näin yhdellä tarjoilijalla niin täydellisen ihanat sen väriset kynnet, että nyt viikolla aloin metsästämään sitä kynsilakkaa kunnolla. Menin kaikki standit läpi mutta yhtään juuri oikeansävyistä ei tullut vastaan. Lopuksi poimin enemmän turkoosiin taittavan kynsilakan ja ajattelin, että sen on kelvattava. Alelaarissa minua kohtasi kuitenkin löytö! Se samainen lakka, joka minulta hajosi! :)



En kuitenkaan sitten hennonut enää jättää sitä ensimmäsitä lakkaa pois, joten ostin molemmat. Kollaasissa keskellä uudet lakkani ja alhaalla lähes vuosi sitten postattuja instagram kuvia, joissa kynsissä tuo vasemmanpuoleinen Savvy by DB -lakka. Ylhäällä oikealla surullinen kuva siitä rikkinäisestä pullosta ja vasemmalla ylhäällä taas vahinko-ostoksia. Olen törmännyt youtubessa ja meikkiblogeissa tuohon Physicians Pharmacy merkin naked-palettiin. Sitä sanotaan köyhän miehen versioksi Urban Decayn kulttituotteesta eli Naked-paletista. Samalla ostin myös Face of Australia merkiltä cream luomivärin korostukseen, joka näytti iholla todella kivalta.

Nyt en osaa enää vain päättää kummalla uusista lakoista lakkaisin kynteni seuraavaksi 
vai jokin yhdistelmä niistä?! Heittäkää te ehdotuksia! 
Savvy by DB:n 20912 Mint Julep vai Australiksen 51044 Aqua?

2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä todella upeat kynnet! Ihana sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luulen, että tulen käyttämään tuota lakkaa myöhemmin vielä useasti. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)