20.7.14

2 viikon päästä

Skypettelin vanhempieni kanssa ja samalla sen tajusin, että tosiaan tasan kahden viikon päästä saavun Suomeen lomalle, ihanaa! Täältä lähdemme jo vähän aikaisemmin sillä koneenvaihdon yhteydessä jäämme Islantiin kolmeksi yöksi. Hotelli on Reykjavikistä varattu, mutta muuten suunnitelmat vielä melko auki. 
Suomessa ehdin viettää 3 viikkoa ja se tulee olemaan taas melkoista juoksua sillä ystävät ja suku ovat jakautuneet melkoisen moneen eri paikkaan. Eniten odotan Mammani (äidinäiti) käyttämistä Lahdesta Lieksaan, jossa asuu hänen veljensä. Itsekään en ole Lieksan suunnalla käynyt varmaan kuin 15 vuotta sitten viimeksi ja sukuloinnin lisäksi olisi kiva nähdä myös joitain paikaillisia nähtävyyksiä. Kaikesta ulkomaanmatkustelusta huolimatta rakastan todella paljon myös kotimaanmatkailua. Suomessa asuessani teimmekin joka kesä vähintään yhden reissun jonnekinpäin Suomea ja ne olivat aina mahtavia ja mielenkiintoisia reissuja. 
Paljon aikaa haluaisin viettää myös mökillä, josta nämäkin kuvat ovat viime kesältä ja aivan viimeisiltä illoiltamme.  Tuo nimenomainen auringonlasku oli mielestäni erityisen upea sillä järvi oli aivan peilityyni. Aavemaista, mutta kaunista tunnelmaa toi vielä joutsen, joka huusi ja kutsui puolisoaan ainakin tunnin ajan. Koko lomamme olivat nuo kaksi viettäneet paljon aikaa lahdessa, mutta tuona iltana oli toinen joutsenista kadoksissa. Itsekin hätäilin, että onhan se kunnossa. Joutsenet pariutuvat iäksi ja mielestäni kuulin hädän, huolen ja epätoivon tämän toisen huudosta. Kuulin, että myöhemmin tämä pariskunta olisi taas näkynyt, mutta mielelläni näkisin ne taas parin viikon päästä omin silmin yhdessä siipi siipeä vasten järvenpintaa lipuen. 

4 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)