11.6.12

Pitkä viikonloppu

Vietin todella kivan ja ihanan pitkän viikonlopun, sillä tänään oli yleinen vapaapäivä Kuningattaren syntymäpäivän (joka on muuten oikeasti 21.4. :D) vuoksi. En ollut suunnitellut mitään erityistä tälle viikonlopulle mutta silti ehdin tehdä vaikka mitä. Joskus suunnittelemattomuus ja hetken mielijohteesta toimiminen ovat parhaita tapoja toimia. :)

Lauantaina lähdin hetken mielijohteesta käymään Barwon Headsissa sijaitsevassa sisustusliikkeessä, jonka nimi on Kiitos. Se oli todella kiva pikkuliike, jossa myytiin pääasiassa kaikkea skandinaavista tavaraa ja todella paljon Marimekkoa. Olisi hirveästi tehnyt mieli ostaa vaikka jokin muki itselleni, mutta maltoin mieleni kun olen kuitenkin täältä reilun vuoden päästä taas muuttamassa. :)
Mielestäni tuo unikkokuosien teekannun malli on aivan ihana ja tykkään myös sen puisesta rivasta. :) Sinistä Taikaa olen taas kerännyt Suomessa ja on minulla hieman sitä valkoisenakin. En tiedä onko niitä Suomessa, mutta täällä olen nähnyt monessa paikassa myytävänä pehmokarttoja. Normaalin taitellun paperin sijaan, niitä säilytetään rytyssä pienissä pusseissa ja niitä on vaikka mistä kaupungeista. Nyt oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun bongasin myytävänä kartan Helsingistä. Nuo puiset lamput olivat myös mielestäni todella kivoja. :)
Lähellä oli erittäin kiva pieni kahvila, joka oli samalla myös erikoiskauppa. Seinällä olevat hyllyt ulottuivat lattiasta kattoon ja myytävä oli kaikenlaista erikoista ja hauskaa ruokatavaraa, sellaista jota ei välttämättä löytäisi perusruokamarketista. Katossa roikkui kinkkuja ja muuta ruokaa, ja vitriineissa oli myytävä erikokoisia juustoja ja muita herkkuja. Itse tilasin vain kahvin, mutta siellä sai myös ilmaiseksi maistella viiniä, jota olisi saanut halutessaan ostaa kotiin. Otin muutamia kuvia kännykälläni, kunnes minulle tultiin sanomaan että valokuvaaminen on kielletty. No ei sitten, jos ei ilmainen mainos kelpaa, niin enpä tässäkään nyt sitten mainitse edes kahvilan nimeä.. hah hah heille.. ;P
Illalla oli taas kuukausittain järjestettävä Finns in Melbourne -tapaaminen, joka pidetään aina jossain baarissa ja on hyvin vapaamuotoita. Kesällä se oli kerran myös puistossa jossa pidimme picnikiä ja pelasimme mölkkyä. :) On kivaa nähdä muitakin suomalaisia, kuulla mitä heille kuuluu ja ja jakaa aina vinkkejä erinaisistä asioista tai paikoista. :)
Tapaamisen jälkeen ehdin vielä mieheni kanssa myöhäisnäytökseen elokuviin. Kävimme katsomassa Men in Black 3D -elokuvan. Se oli oikeastaan juuri sellainen kuin odotinkin ja ihan hauska elokuva. Yksi kohtauksista oli myöskin niin koskettava, että se toi tipan linssiin.
Sunnuntaina ajoimme eräällä kaverimme kesätalolle Inverlochiin, joka on pieni rantakaupunki. Oli todella kiva nähdä sitä ja koirien suurena ystävänä yksi viikonlopun kohokohdista oli se, että pääsin taluttamaan koiria kun lenkitimme niitä! :D
Tämän päivän eli maanantain ohjelma oli sekin suunnittelematon. Meidät pyydettiin footy peliin, joka on siis Australialaista jalkapalloa. Peli oli Melbourne Cricket Groundilla, joka on Australian suurin ja maailman 10. suurin stadiumi ja se vetää katsojia 100 000. Olen käynyt muutamissa peleissä aikaisemmin, ja vaikken sääntöjä edelleenkään täysin ymmärrä, on minulla jo jonkinasteinen ymmärrys lajista ja kentän tapahtumista. Yksi työpaikkani asiakkaista on hillitön Collingwood fani ja ystävällisen painostuksen ja "lobbauksen" jälkeen olen itsekin päätynyt kannattamaan sitä. Se on fanipohjaltaan suurin seuroista ja se on niitä seuroja, joita joko rakastaa tai vihaa. Sen faneilla on myös tietynlainen maine.. ;) Se on voittanut jokaisen pelinsä jota olen käynyt katsomassa ja niin kävi tänäänkin. :)
Oli kyllä todella kiva viikonloppu, mutta nyt se on ohitse ja koittaa jälleen paluu arkeen. Onneksi sekään ei ihan kamalaa ole.. ;)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta viikonlopulta!! :)

    Oi, voin kuvitella kuinka paljon koirat ovat saaneet rapsutuksia, ihanan iloinen ja onnellinen hymy <3 <3

    Tuo jalkapallopeli varmasti oli kokemuksen arvoinen! Kaikkea kivaa olet kokenut taas siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän paljon kaikkea kivaa sitä ehti ja kiva, että tuli mentyä eikä vain nökötettyä kotona. :) Ne koirat oli kyllä aivan huippuja! <3 <3 <3

      Poista
  2. Voi noita Helsinki-karttoja haluan meillekin myyntiin!! :D Missä tuo Kiitos kauppa oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barwon Headsissa eli Geelongista vielä eteenpäin. :) Se olisi kyllä monille varmasti ainakin eksoottinen ja edistäisit samalla Suomen matkailua.. ;D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)