1.6.12

Tory Burch Eddie

Jos joku muistaa niin olen kirjoitellut, että ostoslistallani ovat mustat nahkaiset ballerinat sillä edelliseni hajosivat. Toissapäivänä kun kävin pyörimässä keskustan kaupoilla, kävin hetken mielijohteesta eräässä kenkäkaupassa. Siellä oli paljon kenkiä ja iskin ensimmäiseksi silmäni todella villin näköisiin mustiin loafereihin, jotka oli päällystetty mustilla timantinmuotoisilla muovikoristeilla. Sovitin niitä, mutta sitten ajattelin että nämä eivät ole lainkaan sitä mitä olen etsinyt ja eivät erikoisuutensa takia menisi aivan minkä tahansa asun kanssa.

Onnittelin itseäni järjen äänen kuuntelemisesta ja suuntasin kiltisti ale-hyllylle. Siellä bongasin heti mustat ballerinat, jotka olivat juuri sitä kaikkea mitä olin hakemiltani ballerinoilta toivonut. Niitä oli 1 ainoa pari jäljellä ja jännittyneenä käänsin pohjan näkyviin ja huomasin onnekseni niiden olevan juuri omaa kokoani eli 37. Mikä tuuri! :D Sen jälkeen huomasin niiden olevan merkiltään Tory Burchit ja intoni vain kasvoi sillä omistan samalta merkiltä myös kahdet muut kengät ja ne ovat olleet supermukavia jalassa.

Ne ovat juuri sitä mitä hain eli mustat, nahkaiset, mukavat jalkaan, umpinaiset ja niissä ei ole mitään metallisomisteita. Halusin myös hakemiltani kengiltä, että niissä olisi jokin juttu eivätkä ne olisi tavallista mattanahkaa ilman mitään koristeita. Noissa se juttu on kiiltonahka ja sillä luotu jännä pinta. Hyvää kannatti odottaa ja taas nähtiin kuinka ale-hyllyiltä voi tehdä hyviä löytöjä. :)

8 kommenttia:

  1. Hienot! Näin oli selvästi tarkoitettu, sillä millä tuurilla oma koko on just alehyllyssä!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Nyt oli nappi löytö hyvältä merkiltä :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä hyvännäköiset.. Ja on todella harvinaista, että jos yhdet tietyt kengät näkyy alehyllyssä, että ne ois omaa kokoa. :D Eli onnittelut löydöstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tuntuu, että ne ovat joko 36 tai sitten 42. :D Kiitos :)

      Poista
  4. Tosi kivat! Hyvä tuuri sulla käyny kun löysit nää:) Paljo noilla oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih niin kävi. :) 99$ maksoivat eli vähän alle 80€. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)