31.5.12

Vapaapäiväni Instagram kuvina

Vietin eilen vapaapäivää ja päätin kuvailla sitä Instagram kuvina. Latasin sen kännykkääni ehkä kuukausi sitten, mutta eilen oli ensimmäinen kerta kun käytin sitä oikein kunnolla ja vähänkö se on hauska! :D
Aloitin päiväni aamiaisella joka oli ihan vain puuroa ja kahvia. En ole ikinä osannut syödä aamiaista ja aamuisin tuntuu vaikealta saada mitään alas. Viimeisen kuukauden ajan olen kuitenkin yrittänyt ottaa projektina aamiaisen opettelun ja puuro on suht helppo. Kahvia rakastan ja mitä isompi kuppi sen parempi.
Samalla kun söin aamiaista meikkailin ja valikoin päivän asua. Jos on tavallisen päivä eikä mitään ihmeellistä menoa en yleensä suunnittele asua etukäteen vaan valitsen sen aamun fiiliksen mukaan.
Ja koska ei ollut kiirettä mihinkään, ehdin kuvailla päivän asuakin. Tällä hetkellä kuvailen siten, että kamera on kirjahyllyssä ja se ottaa itselaukaisimella kuvia. Haaveilisin kyllä jostain teknisestä apuvälineestä, joka helpottaisi.
Asukuvien ottamisen jälkeen lähdin kaupungille tramilla ja matka kestää n. 15min. Luen aina tramissa kirjaa ja tällä hetkellä kirjana on Lauren Weisbergerin Everyone Worth Knowing. Sama kirjailija on kirjoittanut myös kirjan Paholainen pukeutuu Pradaan. Kirja on kevyt sekä painoltaan että sisällöltään ja siten se on täydellinen kirja pieniin lukuhetkiin jolloin kirjaan ei sen paremmin ehdi syventyä.
Saavuttuani Cityyn minulla ei ollut ollut muuta suunniteltua kuin käydä ostamassa lisää lankaa neulontatyöhöni (ja tästä unohdin ottaa kuvan :D). Kävellessäni Pradan liikkeen ohi halusin kuitenkin käydä katselemassa heidän laukkujaan. Minulta puuttuu musta laukku kultaisilla yksityiskohdilla ja halusin katsoa millaisia Pradalla on. Yksi ihana siellä olisi ollutkin, joka on malliltaan klassinen, painoltaan kevyt ja siinä on sekä kahvat että hihna. Perfect! Hinta on vain minulle vähemmän täydellinen, mutta kivaa tuollainen pelkkä ihastelukin on! :D
Kävelin Collins Streetiä eteenpäin ja eksyin kirjakauppaan. Kiertelin siellä aikani ja hivelin kaikkia mielenkiintoisia kirjoja. Mietin, että miten paljon minulla odottaa kotona lukemattomia kirjoja kun tajusin, että mietin määrän metreissä enkä yksiköissä, päätin ruveta kirjalakkoon! :D Kävellessäni Collins Streetiä huomasin ensimmäistä kertaa kaasulampun, joka on jäänne 1800-luvun lopusta. Rakastan tuollaisia pieniä historiallisia juttuja kaupunkikuvassa. Liekki oli näin päiväsaikaa melko himmeä, mutta illalla se saattaa olla kirkkaampi.
Lounaalle menin ravintolaan, jossa kaverini Salla työskentelee. Salla oli käytännössä ensimmäinen kaverini, jonka sain Melbournesta ja on minulle tärkeä. Oli kivaa kun sai vaihdettua aina muutaman sanan siellä täällä hänen työnsä ohessa ja katseltua hänen työskentelyään. :) Ruoaksi tilasin salaatin, jossa oli mozzarellaa, appelsiiniä ja erilaisia salaatteja hieman karvaalla kastikkeella. Lisäksi söin pari kesäkurpitsan kukkasta ja join kahvia. Nam! :P Kahvin ohessa selaisin paikallista sanomalehteä Herald Sunia, ja mietin pitäisiköhän alkaa seurailemaan  paikallisesta ns. tyrkkyjulkkiksesta Lara Binglestä tehtyä realitysarjaa. :)
Lounaan jälkeen otin laiskana tramin ja menin Collins Placelle missä kaverini Maia on töissä Aero Plus nimisessä liikkeessä. Vein mukanani take away kahvit ja ehdimme hieman rupatella samalla kun ostin sieltä nätit valkoiset korvikset. :)
Sen jälkeen suuntasin keskustan muihin kauppoihin, joissa sovittelin mm. kenkiä ja jakkuja.. ;)
 Tässä vaiheessa oli jotenkin ehtinyt vierähtää jo lähes 5 tuntia kaupungilla (mihin ne hävisi? :D) ja suuntasin kotia kohti. Matkalla pysähdyin vielä yhdessä matkatoimistossa kyselemässä hieman lentolippuja.
Kotiin päästyäni siirsin aamun kuvat koneelle ja tein postauksen päivän asustasti. Samalla lueskelin muiden blogeja, uutisia ja kävin fb:ssä pelailemassa Bubble Witch Sagaa, johon olen aivan koukussa. Se on pallopeli, jossa ammutaan palloja ja kun saa kolme samanlaista, pallot katoavat. Se on eri tasoineen äärimmäisen koukuttava enkä suosittele kokeilemista!
Kuudelta menin salille, jossa näin PT:ni ja yhden toisen tytön. Vuorossa oli chest ja parin viikon loma ja viimeviikon sairastelut tuntuivat kyllä vielä. PT:n kanssa teen muutenkin ihan maksimipainoilla, mutta eilen tuntui kyllä jotenkin todella raskaalta.
 Salin jälkeen tein nopean välipalan, johon laitoin maustamatonta ja rasvatonta jogurttia, marjoja, psylliumia ja suklaan makuista proteiinijauhetta. Todella hyvää!
Sen jälkeen kävin nopeasti suihkussa, jonka jälkeen hemmottelin itseäni vaahtokylvyllä. Kylpy oli ihanan rentouttava ja tuntui myös ihanalta lihaksissa. :)
Illalla tuli myös ensimmäinen jakso Australian The Amazing Racen uudesta kaudesta. Kisassa näytti jälleen olevan mukana mitä erilaisempia pareja ja taidan jäädä seurailemaan kautta. :) Samalla join uniteetä, joka sisältää kamomillaa, sitruunamelissaa ja passionhedelmän kukkia. Vaikka olisin aamulla ja töistä päästyäni miten väsynyt tahansa, piristyn selittämättömästi aina muutama tunti ennen nukkumaanmenoa ja minulla on suuria vaikeuksia nukahtaa. Nyt olen alkanut juomaan tuollaista teetä, mutta ainakaan vielä en ole huomannut niitä sen nukuttavia vaikutuksia.
Sängyssä luin lopuksi vielä vähän aikaa kirjaa, mikä sekin on yksi keinoistani rauhoittua ja yrittää tosiaan saada siitä unenpäästä helpommin kiinni. :)

Sellainen oli päiväni ja mielestäni se oli oikein kiva! :) Mitä te teitte eilen? :)

10 kommenttia:

  1. voin myös lämpimästi suositella chasing harry winston nimistä kirjaa samalta kirjailijalta, tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se odottaa hyllyssä lukemista samoin kuin kirjailijan tuorein kirja eli Last Night at Chateau Marmont. Mutta kiitos vinkistä, niitä otetaan aina vastaan! :)

      Poista
  2. TOSI kiva postaus! :) Kiireinen päivä ollut, niin ne vapaapäivät tuppaa olemaan. :) Ihana tuo Pradan laukku, mutta hinta... auts! Toivotaan kuitenkin,että jossakin vaiheessa tienne kohtaavat uudestaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit :) Laukun suhteen voi olla että keksin kyllä monta muuta kohdetta mihin tuhlata rahat ennemmin. :D

      Poista
  3. Eikä, määkin haluun pt:n! Tuntuu että "kaikilla" on sellainen. :D
    Sais varmasti rääkättyä itseään entistäkin paremmin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saan paljon enemmän irti salista ja tulee seurattua tapahtuuko mitään kehitystä kun se kirjaa aina kaiken ylös. :) Kerran viikossa teen painoja yhden toisen tytön kanssa, siten että PT ohjaa meitä molempia ja sitten kaksi kertaa viikossa tehdään aerobista siten että ryhmässä on n. 3-6 ihmistä. Tollein se ei ole edes älyttömän pahan hintainen kun on muitakin. :) Sä olet saanut kyllä ihan hirmuisesti aikaan ilman PT:tä! :D

      Poista
    2. Noi pt-hinnat huitelee aika isoissa lukemissa, mitä nyt vähän olen asiaan perehtynyt. Tollainen ryhmäohjaus kyllä kuulostaa ihan hyvältä myös. Tekniikassa kuitenkin varmaan aina löytyy kehitettävää. Joskus näkee kun joku ihminen on salilla pt:n kanssa ja käydään tarkalleen läpi esim. miten ylätaljaa pitää tehdä, että se tuntuu just siellä missä kuuluu. Mä taas yritän tehdä liikkeet oikein, mutta sais niistä paljon enemmän irti kun joku kattois ja ohjais liikkeen menemään ns. täysin oikein.

      Poista
    3. Se on kyllä hyvä ja erityisesti tykkään siitä tunnista kun tehdään painoja. Saan juuri neuvoja tekniikkaan ja sitten tulee aina tehtyä paljon isommilla painoilla kuin yksin. Tuntuu, että ei enää ja silti se vaan lisää niitä. :D Samoin monia juttuja en uskaltaisi tehdä yksin, kun on kiva kun joku on varmistamassa jos voima todella loppuu kesken. Aerobiset tunnit on kyllä kans kivoja kun siinäkin toistetaan vähän samoja juttuja ja kirjataan ylös tulokset. Ikinä ei haluaisi tehdä huonommin kuin aikaisemmin ja itselläni ainakin iskee kilpailuvietti kun on muita tekemässä samaa.. ;)

      En tiedä saako Suomessa ostettua tuollaisia kimppatunteja tai sitten ihan vain muutamia yksittäisiä? Sinä ainakin tunnut niin panostavan harrastukseesi, että varmasti hyötyisit tunneista enemmän kuin moni muu.

      Poista
  4. Tosi kiva postaus :) Jäi vaan mietityttämään että söitkö tosiaan päivän aikana ainoastaan aamupuuron, salaatin ja sen jugurttihässäkän? Kuitenkin kun urheilemassakin kävit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen salia join myös veteen sekoitettuna proteiinijauhetta ja 1 tl sokeria. Mitään järkevämpää en ehtinyt kun tuli niin kauan pyörittyä kaupungilla ja salin jälkeen syön aina tuon jogurttihässäkän, jonka jälkeen en halunnut enää mitään isompaa. Normaalisti syön kyllä enemmän kuten ulkomuodosta huomaa. :D Kiva kun tykkäsit postauksesta. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)