8.5.12

Lentäväkoira

..eli flying fox tai jokin muu, koska en ole vielä ainakaan mikään lepakkolajiasiantuntija. ;) Sellaiseen törmäsin kuitenkin tänään aamulla matkalla töihin. Katsoin ensin pyörällä ajaessa, että vieressä jalkakäytävällä on jotain tummaa ja sitten ihan hätkähdin kun tajusin sen olevan kuollut lepakko ja vieläpä aika iso.


Kännykästäni löytyisi myös kuva kuolleesta rotasta (sekin jollain työmatkalla bongattu), mutta luulen että sen kuvaa haluaisitte nähdä vielä vähemmän kuin tuon.. ;)

12 kommenttia:

  1. hui kamala!! :D oisin varmaan laskenu alleni jos ite olisin bongannut tuollasen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mietin kun tungin kännykkää sen lähelle, että mitä jos se onkin vain tajuton. :D

      Poista
  2. Voi ei! Nuo ovat tavallaan söpöjä mutta tälläisissä lähikuvissa, ja varsinkin kuolleina, ne ovat aika inhottavia. Vähän kuin rotat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni tuonkin päässä on melkein jopa jotain koiramaista.. ;) Lepakot ovat mielestäni kiinnostavia koska ne ovat niin erikoisia. :)

      Poista
  3. Hyi ällö!!! Kyllä se on kuollut, ketarat ihan oikosellaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siivet on kuitenkin nätisti supussa. :) Ihan kuin se olisi roikkunut jossain ja sitten yhtäkkiä vain luovuttanut, että "en jaksa enää tätä elämää". :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oli! Siinä olisi Eetukin ollut ihmeissään kun olisi sen nähnyt lenkillä. :)

      Poista
  5. ounou, näitä näkee iltaisin myös auringon laskettua kun kaartelevat taivaalla yksin tai parvissa. Yllättävän isoja otuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari kertaa olen nähnyt ja näyttävät kyllä lennossa todella isoilta! :D Possumeita pitäisi olla kuulemma jokanurkalla, mutta näin ensimmäiseni vasta nyt Canberrassa. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. hah hah :D Ei ole omiakaan suosikkeja vaikka jotenkin kiehtoo silti. :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)