6.5.12

Pitsiä, helmiä ja paljetteja

Eilen kävin yhdessä outlet ostoskeskuksessa katselemassa löytäisinkö sieltä mitään tarpeellista tai hyviä löytöjä.

Hakulistallani on tällä hetkellä ollut:
- aurinkolasit (viikonloppuna hajoitin viimeiset aurinkolasini)
- arkimekko
- hameita
- saappaat
- nilkkurit
- rannekoruja
- bleiseri
- huultenrajauskynä
- matkakokoinen muotovaahto
- peittävä valkoinen kynsilakka

Joskus minulle muodostuu ongelmaksi se, että jos tiedän jotain mitä haluan ja millaisen haluan, en välttämättä ikinä löydä sellaista. Jos minulla on mielessäni tarpeeksi tarkka mielikuva siitä haluamastani asiasta en ikinä tyydy mihinkään puoliratkaisuun, vaan kierrän ja kierrän kunnes löydän sen. Joskus sen saattaa löytää seuraavalla ostoskäynnillä, joskus minulla on saattanut mennä vuosi ja esimerkiksi nyt olen etsiskellyt niitä täydellisiä nahkasaappaitani jo 2,5 vuotta! :) Olen siis melko tyytyväinen, että eilisellä reissullani löysin parikin haluaamani juttua. :)
Ensinnäkin löysin Portmanilta todella kivan ja yksinkertaisen mustan pitsimekon. Käytän aina farkkuja ja varsinkin talvella. Nyt olen kuitenkin halunnut laajentaa myös hameisiin ja mekkoihin, joita voi täällä helposti käyttää läpi talvenkin sukkahousujen kanssa. Ja kyllä, voihan niitä käyttää Suomessakin, mutta ainakin itselläni jos on -20, on kynnys hameeseen tai mekkoon jo liian suuri. Ostin tuon mekon arkikäyttöön eli vaikka töihin tai kaupungille ja helmakin on siihen säädyllisen pituinen. Se on yksinkertainen malliltaan hyvin yksinkertainen, mutta siinä on kuitenkin muutamia kivoja juttuja. Ensinnäkin tykkään siitä, että se on pitsinen, selässä on pieni v-aukko niskassa ja päälle laitettaessa ovat hihat pienet puhvihihat. :) Samasta liikkeestä löysin myös pitsipaidan, josssa kulkee selässä kivana yksityiskohtana vetoketju. Se ei ollut oikein minkäännäköinen henkarilla, mutta päällesovittaessa ihastuin siihen todella paljon. :)

..ja mikä näyttää kivalta pitsiin yhdistettynä? No helmet! Käytän paljon helmikorvakoruja ja parit kaulanauhatkin minulta löytyy. Nyt löysin sitten todella kivat helmirannekorut Aldosta. Toisessa on kaunis ja huomiotaherattava koriste, toinen on yksinkertaisempi jota voi pitaa joko rusetilla tai ilman tai vain muutamaa ketjua kerrallaan.
French Connectionista loysin pari kivaa aika perus t-paitaa. Jos joku muistaa niin rakastan paljetteja! Varmaan sen takia minun olikin otettava nuokin molemmissa vareissa kun en osannut paattaa kumman ottaisin. Tykkaan kun paljetit ovat paidan varisia, niin ne eivat pomppaa paidasta esiin liikaa ja paitaa on helppo yhdistella muihin vaatteisiin.
Outletreissun kruunasi viela lopuksi uudet ihanat ballerinat! Niissa ainakin riittaa sita rakastamaani saihketta ja kimallusta. Ne loytyivat Aldosta, joka on ehdottomasti lempikenkakauppani! Loysin Aldon aikanaan kun olin matkalla Kanadassa (Aldon kotimaa) ja sen jalkeen olen aina matkustaessa kayttanyt jokaisen mahdollisuuden kayda Aldossa jos sellainen maasta loytyy. Muistaakseni luin viimekesana, etta Aldo saattaisi tulla myos lahivuosina Suomeen ja itse ainakin toivotan sen erittain tervetulleeksi. :)


Outletit Australissa eivat ole samanlaisia kuin Amerikassa, jossa ne ovat jotain aivan uskomatonta ja unelmaloytoja voi tehda pilkkahintaan. Silti kivoja ne ovat taallakin ja esimerksi nuo Aldon ballerinat maksoivat nyt 20$ kun alkuperainen hinta oli ollut 80$. :) Pahoittelut etta pilkulliset a ja o-kirjaimet katosivat kesken tekstin. Olin aloittanut postauksen omalla koneellani, mutta viimeistelin sen toisella josta nuo kauniit skandinaaviset kirjaimet puuttuvat. :)

12 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia,etenkin tuo mekko ja ballerinat! :)

    VastaaPoista
  2. Ihaniaaa!!!! :) Varsinkin tuo mekko, upea! :) Olen samaa mieltä, hyvää ja oikeaa kannattaa odottaa. Edelleenkään en ole löytänyt itselleni sitä haluamaani merimekkoa, etsin kunnes löydän täydellisen. Muita en huoli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaa sitä täyttää kaappiaan sellaisilla, joissa on jotain vikaa ja joihin ei ole kumminkaan täysin tyytyväinen. :) Toivotaan että mekkosi purjehtii sinua pian vastaan! :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Ja se tunne, kun pääsee shoppailureissulta kotia ja saa purkaa kassit ja ihailla mitä tulikaan ostettua! :D
    Me oltiin myös eilen shoppailemassa koko päivä, ihme ettei törmätty! Kävi kyllä kuntoilusta sillä oli ihan muutama kassi kannettavana päivän päätteeksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin ainoastaan South Wharfin DFO:ssa. :) Kävittekö siellä? Jos kävitte niin tosiaan ihme ettei törmätty. :)

      Poista
    2. No sielähän mekin pyörittiin puolet päivästä, aika hauskaa! :D Harmi ettei tullut soitettua! Mutta tänään sitten :)

      Poista
    3. Niinpä ja harmi ettei se tänäänkään sitten onnistunut. Mutta meidän reissun jälkeen sitten! <3 :)

      Poista
  4. Oioi ton ekan kollaasin vaatteet on aivan ihania! :D

    VastaaPoista
  5. kaikkea kivaapa olet hankkinut :) itselläni ei tällä hetkellä mitään tarkkaa listaa ole mitä tarvitsisin, mutta ainahan sitä olisi kiva ainakin jotain pientä hankkia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heräteostokset on kyllä ihan huippuja ja monestihan sitä ei edes tiedä tarvitsevansa ennenkuin sen näkee. ;)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)