1.5.12

Happy May Day!

Halusin vain lähettää vapputerveisiä sinne Suomeen! :) Yleensä olen aina rakastanut vappua koska minulle se on merkinnyt vappuaattona ystävien kanssa juhlimista, juhlistaen sekä vappua että nimipäivääni. :) Ja jos on ollut ihanan keväinen ja lämmin sää, on vappupäivänä tietenkin pitänyt aina lähteä nauttimaan siitä ulos. Tänävuonna koko vappua oikeastaan hiipi ja yllätti, koska jotenkin täällä kadottaa sen luonnollisen juhlapyhärytmin kun kaikki on niin erilaita. Vappu meni siis erittäin rauhallisesti ja sekä eilinen että tämäpäivä töissä. Eilen sain kuitenkin onnittelupuhelun vanhemmiltani, muutaman viestin parilta muulta ja illalla menimme mieheni kanssa ulos syömään, jossa sain sitä kuplivaakin. :)
Eniten vapputunnelmaa vappupäivääni toivat kukat kahvimukissani ;) 

Toivottavasti teillä on siellä oikein ihana vappusää ja pidätte hauskaa! Nauttikaa! :)

8 kommenttia:

  1. Kiitoksia :), itse kävin vähän eilen ajelemassa muttei tullut tehtyä muuta. Täällä oli aika hiljaista. Mies on koko vapun töissä ja muutenkin hällä on tosi paljon töitä nyt joten ei hirveästi tuu käytyä missään. Tällä hetkellä hän on oikeastaan 24/7 töissä :S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappuajelut ovat kyllä kivoja nekin! :) Harmi, että miehesi on nyt niin kiireinen. :( Omakin mieheni reissaa jonkin verran työnpuolesta ja siten kotona tulee oltua paljon yksin. Toivottavasti tilanteenne rauhoittuu ja parantuu, jotta ehtisitte tekin puuhailemaan enemmän yhdessä. :)

      Poista
  2. Myöhäiset nimipäiväonnittelut ja Vapputoivotukset! <3 Meillä onkin sama nimipäivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah, niinpä onkin! :D Myöhäiset nimipäiväonnittelut myös siis sinne! <3 :)

      Poista
  3. Myöhäiset nimpparionnittelut täältäki! <3 Eilen kyllä huomattii että ois sun päivä, mut en muistanu laittaa viestiä. Mut ihanaa vappua tälle päivälle, me tehää just lähtöä piknikille Sulosaareen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappupiknikki kuulostaa ihanalta! :) ja kiitos onnitteluista vaikka kyseessä onkin pelkkä nimipäivä, hih hih.. ;)

      Poista
  4. Aurinko on täällä näyttäytynyt, mutta melko tuulista on ollut. Tosin meidän vappu sujui tosi iisisti kotona sairastaen, mutta vappua juhlineita se on kyllä kivasti suosinut. :) Onnittelut vielä nimppareiden johdosta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Toivottavasti sairastelu loppuisi teilllä ja pääsisitte paremmin nauttimaan keväästä. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)