24.5.12

Yhdet parit roskiin, kahdet tilalle ja yhdet ostoslistalle

Keksinpä taas hienon ja kaiken pähkinänkuoreen laittavan otsikon, hih hih.. :D Mutta siis kengistä on jälleen kysymys. Jouduin matkalla heittämään roskiin erään syksyllä ostamani mustan ballerinaparin. Olen käyttänyt niitä melko paljon, mutta koska käytän viikossa n. 4-7 eri paria kenkiä, ei niiden olisi mielestäni kuulunut vielä hajota. Minulla on yhdet mustat Tory Burchin ballerinat, joissa on kultainen logo kärjessä, mutta haluan jotkut missä ei ole mitään metallisomisteita, jotta niitä voi käyttää sekä kulta- että hopeakorujen ja -somisteisten laukkujen kanssa.

En löytänyt sellaista paria, joka olisi täyttänyt kaikki vaatimukseni ulkonäen ja materiaalien suhteen, joten ne jäivät ostoslistalle.

Sitä tarvitsemaani paria etsiskellessä satuin kuitenkin törmäämään muihin kivoihin kenkiin ja kun kohdalle sattui vielä kiva tarjous niin..
..mukaani lähti kaksi paria uusia kenkiä. :) Ihanat satiiniset, jotka ovat vaaleanbeiget. Jostain syystä ne vain näyttävät kuvissa punertavilta. Toiset ovat mustat kultaisella soljella ja avoimella kärjellä. Olen jo pidemmän aikaa halunnut avokärkiset ballerinat, mutta vasta nyt sain ostettua ensimmäisen parini. Nuo mustat ovat tekonahkaa, mutta ajattelin ettei se haittaa kun kärki on tosiaan avoin ja siten varpaatkin saavat ilmaa. :)
Kengät ovat kulutustavaraa ja sen takia niitä voikin aina hankkia lisää. :)

9 kommenttia:

  1. Taas aivan ihania hankintoja :P KUOLAAN! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi mustat!! :) Ja kyllä vaan, kengät on kulutustavaraa niin niitä voi hankkia vaikka kuinka :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sydämeni on kyllä itkenyt kun on pitänyt rakkaita pareja laittaa roskiin. :D Muistatko niitä mun haaleankultaisia töpökärjellä? Niitä säilöin rikkinäisinä varmaan 2 vuotta kaapissa ennen kuin laitoin ne hääauton perään. Koin antavani niille viimeisen tunnustuksen rakkaudestani ja että ne saivat arvoisensa lopun! :D

      Poista
  3. Ihanat noi siniset!

    Tekisitkö postauksen kämpästäsi? Mikä on Suomessa paremmin kuin siellä mielestäsi? Omasta mielestäni Suomessa ainakin kylppärit ja keittiöt ovat toimivampia.

    Oleko reissannut tai aiotko reissata Uudessa-Seelannissa? :) Suosittelen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen rajannut kämpän blogin ulkopuolelle, mutta pitää nyt vielä miettiä ja sellaisen suomessa/australiassa paremmin postauksen voisin ainakin tehdä. :) Nyt jo tähän heti voin sanoa, että kaipaan suomalaisten tapaa eristää talonsa! Ei täällä ihan samanlaisia tarvita, mutta laittas nyt hyvät ihmiset edes kaksinkertaiset ikkunat! :D

      Uudessa-Seelannissa en ole ehtinyt käydä, mutta haluaisin ehdottomasti. Erityisesti kiinnostaisi siellä laskettelu, mutta sitten toisaalta siellä on niin paljon kaikkia muitakin juttuja. :) Matkavinkkejä otetaan kyllä vastaan! :)

      Kiitos kivasta kommentistasi ja postausideoista. :)

      Poista
  4. Could u please let me know where could i find tory burch ballerinas in helsinki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. In my understanding you can't get them from Helsinki, but I'm not sure. When I was living in Finland I just ordered them from shopbop (www.shopbop.com). It was really easy and I was happy with their service.

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)