13.5.12

Siniset kynnet

Tällä kertaa kynteni ovat tummansiniset. Mahtava väri, joka valossa kiiltää nätisti sinisessä sävyssään, mutta hämärämmässä näyttää lähes mustalta.
Lumenen Natural Code on myös siitä hyvä lakka, että se on todella peittävää. Yhdellä kerroksella tulos on makuuni vielä hieman liian kuultava, mutta kahdella kerroksella tulos on jo hyvä. Iso miinus kuitenkin siitä, että lakka pysyy todella huonosti. Yleensä en jaksa leikkiä päällyslakkojen kanssa, mutta tuo lakka on jo muutaman tunnin jälkeen kulunut pois kynsien päistä.

Onneksi senkin vian voi välttää lakkaamalla vielä..
Väittävät, että tuo Sally Hansenin päällyslakka (ja alus-) sisältäisi myös aitoa timanttia, hih hih.. ;) Jokatapauksessa sininen väri on nyt pysynyt kynsissä todella nätisti. :)

Hyvää Äitenpäivää kaikille äideille!
Nauttikaa myös äitienne seurasta jos se on mahdollista.

Itselläni on ainakin tänään oikein erityisen ikävä Äitiäni,
joka on kaukana Suomessa <3

10 kommenttia:

  1. Kivan väriset kynnet! Mulla on huolto perjantaina ja vielä en tiedä minkälaiset ottaisin.. :) Vietettiin myös Doriksen kanssa äitienpäivää pitkän metsälenkin muodossa, karvainen lapseni nautti kovasti ja toivoo kummitätiä lenkkiseuraksi kesällä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummitadillakin on ikava! Enaa pari kuukautta niin saatte molemmat haleja ja Doris viela rapsutuksiakin paalle! <3

      Poista
  2. Nuo lumenen natural code lakat ovat kyllä kivoja ja kahdella kerroksella saa jo hyvän peittävyyden mutta ei ne kyllä tosiaan kestä yhtään. Inhottaa aina kun jo yhden päivän jälkeen ovat huonossa kunnossa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpa, kun muuten niin hyvan tuntuinen lakka nimeomaan peittavyytensa takia niin harmi etta kestavyys on huono. Itse olen niin laiska, etten yleensa jaksa edes kayttaa paallyslakkoja.

      Poista
  3. Voi, sun kynnet on nii ihanan pitkät ja nätin muotoset! Miljalla ois ollu sunnuntaina äkillinen tarve siniselle kynsilakalle (Suomen peli) mut ei Mäntyharjun valikoimista löytyny... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih hih, ei ole enaa.. eras vesipuisto oli hieman liikaa niille. ;) Harmi ettei sinista lakkaa loytynyt, sen pitaisi olla kylla ihan perusvareissa varsinkin tahan aikaa vuodesta. ;)

      Poista
  4. Blogissani on sinulle jotain. <3 Mukavaa viikon jatkoa sinne! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva väri!:)

    Niin ja blogisi on muutenkin tosi kiinnostava.On mielenkiintoista lukea elämästäsi siellä Australiasta.ym.Yksi lempparisarjani on sieltä.Taidan jäädä tänne heti lukijaksi.Sinä olet myöskin tervetullut minun lukijakseni,mikäli tahdot.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos erittäin paljon. :) mitä sarjaa seuraat? Käyn ehdottomasti blogiisi tutustumassa. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)